سه شنبه ٩ خرداد ١٣٩٦

نشست معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد با عضو ارشد آکادمی سلطنتی کشور بلژیک

نشست هم اندیشی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد با عضو ارشد آکادمی سلطنتی پزشکی کشور بلژیک برگزار شد.
افتتاح ساختمان جدید مدیریت فناوری اطلاعات وارتباطات و رونمای از وب سایت و ایمیل جدید دانشگاه شهرکرد

ساختمان جدید مدیریت فنآوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شهرکرد افتتاح شد و از وب سایت و ایمیل جدید دانشگاه رونمایی شد.
برگزاری سومین نشست مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد

سومین نشست مدیران حقوقی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری مراسم غبار روبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد

مراسم غبار روبی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت سوم خرداد، گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر برگزار شد.
برگزاری اولین نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در سال1396در دانشگاه شهرکرد

اولین نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در سال 1396در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه هفته خوابگاه های دانشجویی در دانشگاه شهرکرد

به مناسبت هفته خوابگاه¬های دانشجویی، شب دوشنبه 1 خرداد ۱۳۹6، ویژه برنامه‌ای با حضور دکترشایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونان و مسئولین، اساتید و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
اولین نشست روسای اداره امور خوابگاه، دانشگاه های منطقه شش کشوردر دانشگاه شهرکرد

اولین نشست روسای اداره امور خوابگاه، دانشگاه های منطقه شش کشوردر دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
کسب رتبه اول خلاقانه ترین و زیباترین طرح توسط تیم دانشگاه شهرکرد در مسابقات ملی قایق های کارتنی

تیم دلفین خلیج فارس دانشگاه شهرکرد در مسابقات ملی قایق های کارتنی رتبه ا ول خلاقانه ترین و زیباترین طرح را کسب کرد.
توسعه دانشگاه شهرکرد در دو سال اخیر

رییس دانشگاه شهرکرد در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه های استان چهار محال و بختیاری با وزیر علوم تحقیقات، فنآوری ازتوسعه دانشگاه در دوسال اخیر خبر داد.
کشور ایران حائز جایگاه نخست تولید علم درجهان اسلام

وزیر علوم تحقیقات و فناوری از کسب رتبه‌ی نخست تولید علم توسط جامعه‌ی دانشگاهی کشور خبر داد.
افتتاح مرکز تخصصی،پژوهشی آپا و بازدید از مزرعه گل محمدی دانشگاه شهرکرد توسط دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری

دکتر محمد فرهادی،وزیر علوم،تحقیقات و فنآوری مرکز تخصصی،پژوهشی آپا دانشگاه شهرکرد را افتتاح و از مزرعه گل محمدی دانشگاه شهرکرد نیز بازدید کرد.
افتتاح دانشکده فنی و مهندسی فارسان دانشگاه شهرکرد

دانشکده فنی و مهندسی فارسان دانشگاه شهرکرد، توسط وزیر علوم تحقیقات و فنآوری افتتاح شد.
نشست صمیمی رییس دانشگاه شهرکرد با ایثارگران دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد طی نشستی صمیمی مشکلات ایثارگران این دانشگاه رابررسی کرد و از آنها تجلیل نمود.
انتصاب دبیر«شبکه ملی جامعه و دانشگاه» در استان چهار محال و بختیاری

دکتر بیت الله محمودی عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد به عنوان دبیر «شبکه ملی جامعه و دانشگاه» در استان چهار محال و بختیاری منصوب شد.
انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان مدیر گروه برتر در دانشگاههای کشور

عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان مدیر گروه برتر در دانشگاههای کشورانتخاب شد.
عکس روز

آلبوم عکس دانشگاه