جمعه ٤ اسفند ١٣٩٦

اطلاعیه جدید فرایند ثبت نام و انتخاب واحد الکترونیکی ترم تابستان 1396 مربوط به دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی مهمان در دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧١٦٦
تاریخ انتشار: ٠٣ تیر ١٣٩٦ ساعت ١٤:١٠

اطلاعیه فرایند ثبت نام الکترونیکی ترم تابستان ۱۳۹۶ مربوط به دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی مهمان در دانشگاه شهرکرد

لینک مربوط به  ثبت نام الکترونیکی دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی انتخاب واحد ترم تابستان ۱۳۹۶ در دانشگاه شهرکرد (تاریخ ثبت نام مقدماتی بر اساس تقویم آموزشی اطلاعیه قبل، از تاریخ ۵/ ۴/ ۹۶ لغایت ۹/ ۴/ ۹۶):

https:/ / sess.sku.ac.ir/ sess/ fguest/ GuestAdmission.aspx

تذکرات مهم:

• فرایند ثبت نام و انتخاب واحد کلیه دانشجویان بصورت الکترونیکی انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری دانشجو به دانشگاه شهرکرد نیست.
  • معرفی نامه دانشگاه مبدأ و سایر مدارک لازم (عکس، کارت ملی و صفحه اول شناسنامه ) برای دانشجویان مهمان، از طریق فرایند ثبت نام، در پرونده الکترونیکی دانشجو ثبت می گردد و نیازی به تحویل آن به صورت حضوری نیست.
  • لطفاً در زمان ثبت نام الکترونیکی، کلیه تذکرات موجود در صفحه مطالعه شود تا برای ثبت اطلاعات خود با مشکل مواجه نگردید.
  • در طی مراحل ثبت نام از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرورگر، خودداری نمایید و همه موارد را به ترتیب تکمیل نمایید.
  • دانشجویان دانشگاه شهرکرد نیز از طریق سامانه آموزشی Sess همانند نیمسال­های قبل بر اساس بازه زمانی تعریف شده در تقویم آموزشی ترم تابستان ۱۳۹۶ مجاز به انتخاب واحد می باشند.