پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

اطلاعیه جدید فرایند ثبت نام و انتخاب واحد الکترونیکی ترم تابستان 1396 مربوط به دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی مهمان در دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧١٦٦
تاریخ انتشار: ٠٣ تیر ١٣٩٦ ساعت ١٤:١٠

اطلاعيه فرايند ثبت نام الكترونيكي ترم تابستان ۱۳۹۶ مربوط به دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي مهمان در دانشگاه شهركرد

لينك مربوط به  ثبت نام الكترونيكي دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي انتخاب واحد ترم تابستان ۱۳۹۶ در دانشگاه شهركرد (تاريخ ثبت نام مقدماتي بر اساس تقويم آموزشي اطلاعيه قبل، از تاريخ ۵/ ۴/ ۹۶ لغايت ۹/ ۴/ ۹۶):

https:/ / sess.sku.ac.ir/ sess/ fguest/ GuestAdmission.aspx

تذكرات مهم:

• فرايند ثبت نام و انتخاب واحد كليه دانشجويان بصورت الكترونيكي انجام مي شود و نيازي به مراجعه حضوري دانشجو به دانشگاه شهركرد نيست.
  • معرفي نامه دانشگاه مبدأ و ساير مدارك لازم (عكس، كارت ملي و صفحه اول شناسنامه ) براي دانشجويان مهمان، از طريق فرايند ثبت نام، در پرونده الكترونيكي دانشجو ثبت مي گردد و نيازي به تحويل آن به صورت حضوري نيست.
  • لطفاً در زمان ثبت نام الكترونيكي، كليه تذكرات موجود در صفحه مطالعه شود تا براي ثبت اطلاعات خود با مشكل مواجه نگرديد.
  • در طی مراحل ثبت نام از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرورگر، خودداری نمایید و همه موارد را به ترتیب تکمیل نمایید.
  • دانشجويان دانشگاه شهركرد نيز از طريق سامانه آموزشي Sess همانند نيمسال­هاي قبل بر اساس بازه زماني تعريف شده در تقويم آموزشي ترم تابستان ۱۳۹۶ مجاز به انتخاب واحد مي باشند.