دوشنبه ٢ مهر ١٣٩٧

معاونت آموزشی

اطلاعیه جدید فرایند ثبت نام و انتخاب واحد الکترونیکی ترم تابستان 1397 مربوط به دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی مهمانی در دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧٢٤٦
تاریخ انتشار: ١٦ تیر ١٣٩٧ ساعت ١٤:١٤

اطلاعيه فرايند ثبت نام الكترونيكي ترم تابستان 1397 مربوط به دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي مهمانی در دانشگاه شهركرد

لينك مربوط به  ثبت نام الكترونيكي دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي انتخاب واحد ترم تابستان 1397 در دانشگاه شهركرد (تاريخ ثبت نام مقدماتي بر اساس تقويم آموزشي اطلاعيه قبل، از تاريخ 16/4/97 لغايت 21/4/97):

تذكرات مهم:

• فرايند ثبت نام و انتخاب واحد كليه دانشجويان بصورت الكترونيكي انجام مي شود و نيازي به مراجعه حضوري دانشجو به دانشگاه شهركرد نيست.
  • معرفي نامه دانشگاه مبدأ و ساير مدارك لازم (عكس، كارت ملي و صفحه اول شناسنامه ) براي دانشجويان مهمان، از طريق فرايند ثبت نام، در پرونده الكترونيكي دانشجو ثبت مي گردد و نيازي به تحويل آن به صورت حضوري نيست.
  • لطفاً در زمان ثبت نام الكترونيكي، كليه تذكرات موجود در صفحه مطالعه شود تا براي ثبت اطلاعات خود با مشكل مواجه نگرديد.
  • در طی مراحل ثبت نام از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرورگر، خودداری نمایید و همه موارد را به ترتیب تکمیل نمایید.
  • دانشجويان دانشگاه شهركرد نيز از طريق سامانه آموزشي Sess همانند نيمسال­هاي قبل بر اساس بازه زماني تعريف شده در تقويم آموزشي ترم تابستان 1397 مجاز به انتخاب واحد مي باشند.