سه شنبه ٢٦ تیر ١٣٩٧

اطلاعیه نحوه ورود به سامانه مجازی مربوط به ترم تابستان 1397

کد اطلاعیه: ٧٢٥١
تاریخ انتشار: ١٩ تیر ١٣٩٧ ساعت ١١:٤٥

به اطلاع دانشجویانی که در ترم تابستان ثبت نام کرده اند می‏رساند که کلاسهای درسی بر اساس زمان‏هایی که قبلا در سامانه sess و اطلاعیه های سایت دانشگاه به اطلاع دانشجویان رسانده شده است از شنبه 30 تیرماه به صورت آنلاین برگزار می گردد. حسابهای کاربری از بیست و ششم ایجاد شده و دانشجویان از بیست و هفتم تیرماه می‏توانند وارد سامانه شوند. فایل راهنمای زیر با دقت مطالعه شود و  وارد سامانه شوید. مجددا تاکید میشود فایل راهنمای زیر به دقت مطالعه شود و قبل از شروع کلاس نرم افزارهای مورد نیاز و همچنین سخت افزار مورد نیاز آماده و نصب گردد. لازم به ذکر است مهلت واریز شهریه دروس اخذ شده تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه 2۵/۴/۹7 است و در صورت عدم پرداخت شهریه- شناسه کاربری دانشجو غیرفعال شده و امکان استفاده از کلاس‏ها را نخواهد داشت. همچنین حضور در کلاسهای مجازی ضروری است و در صورت داشتن غیبت بیش از حد مجاز نمره صفر برای دانشجویان رد خواهد شد و به هیچ وجه درس حذف نخواهد شد.

فایل راهنما

( در صورت باز نشدن فایل فرمت فایل را به pdf تغییر دهید)