دوشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٩

اطلاعیه شماره ۲ ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری سال 1399 دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧٣٦١
تاریخ انتشار: ٠٨ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٨:٢

ثبت نام پذیرفته شدگان در دو مرحله ۱) ثبت نام غیر حضوری و ۲) تحویل اصل مدارک انجام می شود.

در حال حاضر مرحله اول ثبت نام غیر حضوری فعال است. نحوه و زمان  ارایه اصل مدارک ثبت نام متعاقبا اعلام خواهد شد

پذیرفته شدگان برای ثبت نام غیر حضوری لازم است از تاریخ 8/۸/۹۹ تا ۱۰/۸/۹۹ مراحل زیر را انجام دهند (دریافت فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری).

پیش از ورود به سامانه ثبت نام، لازم است شناسه کاربری و رمز عبور را از آدرس http://sess.sku.ac.ir/sess/Script/spcLogin.aspx دریافت نمایید.

ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانه آموزشی دانشگاه شهرکرد (sess)، به آدرسwww.sess.sku.ac.ir  http://انجام می شود.

در قسمت ورود به sess، شناسه کاربری و کلمه عبور دریافت شده را وارد نمایید.

پس از ورود به sess ، از منوی سمت راست، گزینه "فرآیندها – فرآیند ثبت نام" را انتخاب نمایید.

فرمهای موجود در فرآیند ثبت نام را کامل و اسکن مدارک لازم را بارگذاری نمایید. پس از اطمینان از صحت اطلاعات بارگذاری شده در هر فرم، حتما گزینه "ذخیره و ارسال" را انتخاب نمایید. پس از ارسال، فرم از دسترس شما خارج می شود و امکان تغییر در آن را نخواهید داشت. بنابراین در تکمیل فرم دقت لازم را به عمل آورید.

همه فرم ها به جز فرم "تایید کارشناسان" را تکمیل و ارسال نمایید.

در این مرحله ثبت نام غیر حضوری شما کامل شده است.

توجه: در صورتی که فرمی را کامل نکنید، به عنوان نقص مدرک شناخته شده و روند پذیرش شما دچار مشکل خواهد شد.

برادران دانشجو نیازمند تعیین وضعیت نظام وظیفه خود هستند. اطلاعیه های لازم در این خصوص در وب سایت دانشگاه درج خواهد شد.

پس از اتمام بازه ثبت نام، دروس نیمسال اول ۹۹ شما توسط دانشکده های مربوط در سیستم sess ثبت خواهد شد. اطلاعات لازم در خصوص روند برگزاری کلاس ها در وبسایت دانشگاه درج خواهد شد.

اختصاص شماره دانشجویی و ثبت دروس در این مرحله به منزله پذیرش قطعی شما در دانشگاه نمی باشد. پذیرش قطعی پس از ارایه اصل مدارک و تایید صحت آنها خواهد بود. بدیهی است در صورت مغایرت مدارک، در هر زمان پذیرش شما لغو خواهد شد.

لطفا اطلاعیه های بعدی را در وب سایت دانشگاه شهرکرد دنبال نمایید.