دوشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٩

اطلاعیه شماره 2 ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی با آزمون و دکترای حرفه ای سال ۱۳۹۹ در دانشگاه شهرکرد

کد اطلاعیه: ٧٣٦٦
تاریخ انتشار: ١٤ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٣:٥٠

اطلاعیه شماره 2 ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی با آزمون و دکترای عمومی سال ۱۳۹۹ در دانشگاه شهرکرد

ثبت نام پذیرفته شدگان در دو مرحله 1) ثبت نام غیر حضوری و 2) تحویل اصل مدارک انجام می شود.

در حال حاضر مرحله اول ثبت نام غیر حضوری فعال است. روند ارجاع اصل مدارک در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود. (دریافت فایل راهنمای ثبت نام غیر حضوری)

پذیرفته شدگان برای ثبت نام غیر حضوری لازم است از تاریخ 14/8/99 تا 20/8/99 روند زیر را انجام دهند.

1. کليه پذيرفته شدگان آقا موظف هستند وضيعت نظام وظيفه خود را مشخص نمايند.  برای اخذ معافیت تحصیلی با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ و ارائه برگه قبولی در آزمون سازمان سنجش، گواهی معافیت تحصیلی خود را دریافت نمایید. این گواهی را نزد خود نگه دارید و در زمانی که از سوی دانشگاه اعلام می شود، آن را به دانشگاه تحویل نمایید. در فرآیند ثبت نام در صورت نیاز به تعیین وضعیت نظام وظیفه، تصویر معافیت تحصیلی دریافت شده، کارت پایان خدمت یا نامه معرفی از محل خدمت را بارگذاری نمایید. اطلاعیه های بعدی در خصوص نظام وظیفه در وب سایت دانشگاه شهرکرد اعلام می شود.
  2. پیش از ورود به سامانه ثبت نام، لازم است شناسه کاربری و رمز عبور را از آدرس http://sess.sku.ac.ir/sess/Script/spcLogin.aspx دریافت نمایید.
  3.  ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانه آموزشی دانشگاه شهرکرد (sess)، به آدرس  http://sess.sku.ac.ir انجام شود
  4. در قسمت ورود به sess، شناسه کاربری و کلمه عبور دریافت شده را وارد نمایید.
  5. پس از ورود به sess ، ابتدا وارد صفحه اطلاعات پایه می شوید و اطلاعات خود را کامل نمایید.
  6. سپس مطابق فرآیندهای نشان داده شده، روند ثبت نام را تکمیل نمایید.
  7. فرمهای موجود در فرآیند ثبت نام را کامل و اسکن مدارک لازم را بارگذاری نمایید. پس از اطمینان از صحت اطلاعات بارگذاری شده در هر فرم، حتما گزینه "ذخیره و ارسال" را انتخاب نمایید. پس از ارسال، فرم از دسترس شما خارج می شود و امکان تغییر در آن را نخواهید داشت. بنابراین در تکمیل فرم دقت لازم را به عمل آورید.
  8. در این مرحله ثبت نام غیر حضوری شما کامل شده است.

توجه: در صورتی که فرمی را کامل نکنید، به عنوان نقص مدرک شناخته می شود و روند پذیرش شما دچار مشکل خواهد شد.

1. پس از اتمام بازه ثبت نام، دروس نیمسال اول 99 شما توسط دانشکده های مربوط در سیستم sess ثبت خواهد شد. اطلاعیه های لازم در خصوص روند برگزاری کلاسها در وب سایت دانشگاه درج خواهد شد.

اختصاص شماره دانشجویی و ثبت دروس در این مرحله به منزله پذیرش قطعی شما در دانشگاه نمی باشد. پذیرش قطعی پس از ارسال اصل مدارک و تایید صحت آنها خواهد بود. بدیهی است در صورت مغایرت مدارک، در هر زمان پذیرش شما لغو خواهد شد. روند ارجاع اصل مدارک در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود.

در صورت بروز مشکل در فرآیند ثبت نام با کارشناس مربوطه آقای کوراوند (تلفن 32324442-038) تماس حاصل نمایید

لطفا اطلاعیه های بعدی را در وب سایت دانشگاه شهرکرد دنبال نمایید.