دوشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٩

کد اطلاعیه: ٧٣٧٣
تاریخ انتشار: ٢٥ آبان ١٣٩٩ ساعت ١٢:٥٩

جشنواره تجليل از پژوهشگران و فناوران دانشگاه

با توجه به نقش محوري توليد علم و فناوري براي ارتقاء جايگاه استان و كشور به منظور توسعه پايدار و بهبود وضعيت زندگي و اهميت قدرداني از تلاش نخبگان، دانشمندان، پژوهشگران و فناوران استان، هفته پژوهش و فناوري استان  و مراسم تجليل از پژوهشگران و فناوران از 15 الي 20 آذرماه برگزار خواهد شد. بر اين اساس و طبق روال سنوات گذشته در دانشگاه شهركرد نيز به عنوان دانشگاه معين استان و همچنين دبيرخانه ستاد برگزاري هفته پژوهش و فناوري و دبيرخانه جشنواره تجليل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش و فناوري  روند انتخاب اعضاي هيأت علمي و دانشجويان پژوهشگر و فناور برتر انجام خواهد شد. لذا اعضاي هيأت علمي و دانشجوياني كه خود را حائز شرايط لازم مي دانند پس از هماهنگي و ارسال مدارك به معاون پژوهشي دانشكده متبوع خود حداكثر تا روز شنبه 1 آذر ماه سال جاري اقدام نمايند. همچنين كليه صورتجلسات و فرم هاي مربوطه در سايت برگزاري هفته پژوهش و فناوري به نشاني  https://sku.ac.ir/office/researchweek  موجود است. لازم به ذكر است كه بنا به مصوبه كميته علمي هفته پژوهش و فناوري استان، امسال در انتخاب فناور برتر، علاوه بر انتخاب فناور برتر در ساير زمينه هاي تخصصي، يك نفر فناور برتر در حوزه مرتبط با شيوع ويروس كرونا و بيماري COVID-19 نيز انتخاب و معرفي خواهد شد.