اطلاعیه اول دفتر استعدادهای درخشان درخصوص راهنمایی متقاضیان پذیرش ارشد و دکتری تخصصی بدون آزمون سهمیه دانشجویان ممتاز برای سال ۱۴۰۰

کد اطلاعیه: ٧٣٧٨
تاریخ انتشار: ١٦ دی ١٣٩٩ ساعت ٩:٤٦

اطلاعيه مورخ ۹۹/۱۰/۱۶ دفتر استعدادهاي درخشان درخصوص راهنمايي متقاضيان پذيرش ارشد و دكتري تخصصي بدون آزمون سهميه دانشجويان ممتاز

1 -  در خصوص زمان و چگونگي پذيرش براي سال 1400 در دانشگاه شهركرد، به اطلاع مي رساند كه فراخوان هاي مربوط (ارشد و نيز دكتري تخصصي) در زمان مقتضي در بخش اطلاعيه هاي وب سايت دانشگاه www.sku.ac.ir   درج خواهد شد. لازم است متقاضيان واجد شرايط  داخل و نيز خارج دانشگاه، در هر هفته  بخش اطلاعيه هاي سايت دانشگاه را بازبيني نمايند و در اين زمينه صبور باشند (پس از اعلام فراخوان، حداقل  ۲۵  روز مهلت براي ثبت نام داده خواهد شد).

2 -  فايل راهنماي استفاده از تسهيلات ادامه تحصيل ارشد بدون آزمون (با فرمت pdf ) ضميمه اطلاعيه فعلي و قابل دانلود است. قويا توصيه مي شود با مطالعه دقيق مفاد اين راهنما، شرايط لازم را بررسي و نكات لازم را بطور كامل آگاه شويد تا ابهام و سوال براي شما ايجاد نشود. در شرايط معمول دانشجويان كارشناسي پيوسته ورودي نيمسال  اول 96  به بعد كه حداكثر طي 8 نيمسال دانش آموخته شده و يا بشوند، مشمول پذيرش خواهند بود ( ساير موارد خاص ممتاز علمي نيز مي توانند پس از اعلام فراخوان اين دفتر اقدام نمايند. تا موضوع بررسي و از سازمان سنجش نيز كسب تكليف شود).

3 – متقاضيان دكتري بدون آزمون براي اطلاع از ضوابط و شرايط (بخصوص ضرورت مقاله علمي پژوهشي و حدنصاب معدل و ساير موارد)، به فراخوان پذيرش دكتري بدون آزمون از ممتازين 1399  كه در تاريخ 12 خرداد 99 در بخش اطلاعيه هاي سايت دانشگاه اعلام شده است، مراجعه كنند (اين فراخوان مربوط به سال قبل بوده است ولي ضوابط و مفاد آيين نامه اي آن براي سال 1400 نيز برقرار مي باشد. مجددا تاكيد مي شود كه  زمان اعلام فراخوان، مطابق بند(1) اطلاعيه فعلي خواهد بود).

4 – خواهشمند است  تا حد امكان از مراجعات حضوري و تلفني به دفتر استعدادهاي درخشان و ساير بخش هاي دانشگاه خودداري نموده و درصورت ضرورت، هرگونه درخواست خود را (در همين زمينه ) به آدرس ايميل دفتر estedad.sku@gmail.com ) ارسال نماييد. ايميل شما بايد كامل و با متن واضح، همراه با ذكر نام و نام خانوادگي، شماره دانشجويي، رشته تحصيلي و شماره تلفن همراه فعال باشد. در قسمت موضوع ايميل نيز (نام و نام خانودگي و مقطع تحصيلي مورد نظر ) تايپ شود. پاسخ حتي الامكان ظرف سه روز كاري اداري به ايميل شما ارسال مي شود ولي بر حسب شرايط، احتمال طول زمان بيشتر نيز وجود دارد. شماره تلفن مستقيم دفتر براي موارد خاص و ضروري ( 03832321645  -  خانم طاهري ، كارشناس دفتر ) مي باشد.

توجه -  دانشجويان ممتاز علمي كارشناسي  دانشكده هنر (فارسان):  پس از اعلام فراخوان دفتر استعدادهاي درخشان ، رشته هاي فقه و حقوق (براي رشته گرايش هاي ارشد حقوق) و رشته هاي هنر (براي رشته گرايش هاي ارشد باستان شناسي، با شرط  وجود ظرفيت خالي و درصورت انصراف دانشجويان كارشناسي رشته باستان شناسي ) مي‌‌ توانند اقدام به ثبت نام كنند.  ‌

راهنمای استفاده از تسهیلات دانشجویان ممتاز برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه شهرکرد