معاونت آموزشی

اطلاعیه تکمیل مدارک جهت دانشجویان کارشناسی دارای نقص مدرک ورودی سال ۱۴۰۰ دانشگاه

کد اطلاعیه: ٧٤٢٩
تاریخ انتشار: ٠٩ بهمن ١٤٠٠ ساعت ١٣:١٩

قابل توجه دانشجويان كارشناسي ورودي سال 1400دانشگاه شهركرد

چنانچه در سامانه Sess پيامي مبني بر نقص مدارك براي شما ارسال شده است، متن زير را لطفا مطالعه نماييد.

• در صورتي كه هيچ مدرك فارغ التحصيلي دبيرستان (مدرك دايم يا موقت) به دانشگاه شهركرد ارسال نكرده باشيد، ثبت نام شما ناقص خواهد بود و حداكثر تا 20/11/1400 مهلت داريد نسبت به تحويل حضوري مدارك لازم به آموزش كل دانشگاه شهركرد اقدام نماييد. در صورت عدم ارجاع مدارك تا تاريخ مذكور به دانشگاه شهركرد، دانشجوي انصرافي محسوب خواهيد شد و پورتال آموزشي شما مسدود مي شود.
  • در صورتي كه مدرك موقت فارغ التحصيلي آموزش و پرورش خود را قبلا ارسال نموده ايد، نقص مدرك شما به دليل عدم تحويل اصل مدرك ثبت شده است. با توجه به مدت اعتبار مدرك موقت كه حداكثر 6 ماه است، تا 31/3/1401 مهلت داريد نسبت به دريافت اصل مدرك فارغ التحصيلي از دبيرستان محل تحصيل و تحويل حضوري آن به آموزش كل دانشگاه شهركرد اقدام نماييد. در صورت عدم تحويل مدرك مذكور تا آن تاريخ به دانشگاه شهركرد، پورتال آموزشي شما مسدود خواهد شد. چنانچه دبيرستان محل تحصيل براي تحويل اصل مدرك نيازمند  نامه از دانشگاه شهركرد باشد، با مراجعه به كارشناس مربوطه در آموزش كل نامه لازم را دريافت نماييد.
  • در صورتي كه نقص مدرك شما به دليل عدم تحويل تاييديه تحصيلي باشد، حداكثر مهلت داريد تا تاريخ 20/11/1400 با مراجعه به سامانه استعلام تاييديه مدرك تحصيلي آموزش و پرورش به آدرس http://emt.medu.ir ، درخواست تاييديه تحصيلي خود را ثبت نماييد و كد رهگيري دريافتي را به كارشناس مربوطه در آموزش كل اعلام نماييد. بديهي است در صورت عدم اعلام كد رهگيري تا تاريخ مذكور، پورتال آموزشي شما مسدود خواهد شد.

شماره تماس دانشگاه :  03832324401 تا 03832324407

شماره تماس داخلي كارشناسان آموزش كل به شرح زير مي باشد