آخرین مهلت ثبت نام در طرح دستیار فناوری ویژه دانشجویان

کد اطلاعیه: ٧٤٤٧
تاریخ انتشار: ١٨ خرداد ١٤٠١ ساعت ٠:٢

بر اساس این طرح، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یک دوره زمانی ۶ ماهه را در قالب کار دانشجویی در شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری می‌گذرانند. در این طرح مبلغ یک میلیون تومان به صورت ماهیانه به دانشجویان کارشناسی، ۲ میلیون تومان به دانشجویان ارشد و ۳ میلیون تومان ماهیانه به دانشجویان دکتری پرداخت می‌شود و پس از گذراندن دوره ۶ ماهه گواهی‌ پایان‌دوره برای دانشجویان صادر می‌شود. دانشجویان کارشناسی پس از پایان نیم سال ششم، دانشجویان کارشناسی ارشد پس از پایان نیم سال دوم و دانشجویان دکتری پس از پایان نیم سال چهارم می‌توانند برای ورود به این طرح اقدام و ثبت نام کنند. ثبت نام طرح «دستیار فناوری» ویژه دانشجویان از اول خردادماه از طریق نشانی اینترنتی www.parkintern.ir آغاز می‌شود و تا ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد یافت.

شهرکرد- بلوار رهبر- دانشگاه شهرکرد
03832324401 تا 03832324407