چهارشنبه ٢٩ فروردين ١٤٠٣

پژوهشگران یک درصد برتر دانشکده فنی و مهندسی سال 1402

پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دانشکده فنی و مهندسی سال 1402

تاریخ انتشار: ٠١ آذر ١٤٠٢ ساعت ٨:٥٥

به گزارش روابط عمومی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، 938 پژوهشگر ایرانی، در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند که دونفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد، آقای دکتر یعقوب طادی و آقای دکتر یاسر کیانی از دانشکده فنی و مهندسی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

به گفته رئیس مؤسسه ISC، یکی از مهمترین ماموریت­های­ موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، فراهم آوردن امکان شناسایی و معرفی پژوهشگران پراستناد برتر است. زیرا پژوهشگران پراستناد برتر علمی مهمترین عامل رشد و توسعه نظام‌­های علمی هستند و تعداد موسسات و پژوهشگران پر استناد، از معیارهای مرجعیت علمی در سطح جهان است.

موسسه ISC، آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان در 22 حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌­های اساسی علم (ESI) در سال 2023 را استخراج و پایش نموده است.

اسامی پژوهشگران پراستناد برتر جهان به تفکیک دانشگاه و حوزه موضوعی در وبگاه موسسه ISC به آدرس https://hcr.isc.ac/   در دسترس می باشد