چهارشنبه ٧ اسفند ١٣٩٨

کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه

درخواست ارسال تقاضاهای خدمات سخت افزاری، نرم افزاری با سامانه میز امداد فناوری اطلاعات

کد اطلاعیه: ٣٢

تاریخ انتشار: ٠٥ آبان ١٣٩٨ ساعت ١٢:٣٠

احتراما با توجه به لزوم پاسخگویی و برنامه ریزی دقیق و بهینه در حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه، این اداره از سال 1395 اقدام به راه اندازی میز خدمت فناوری اطلاعات در سطح دانشگاه نموده است. لذا خواهشمند است تقاضاهای خدمات سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه مورد نظر خود را به صورت شخصی به سامانه میز امداد فناوری اطلاعات  واقع در وب سایت دانشگاه قسمت خدمات فناوری اطلاعات ارسال نمایید.

لازم به ذکر است که پس از ثبت درخواست کد پیگیری به کاربر داده خواهد شد که مراحل انجام درخواست از طریق این کد و توسط کاربر از طریق سامانه قابل پیگیری است.

با توجه به لزوم پاسخگویی براساس تاریخ ثبت شده در سامانه و همچنین گزارش گیری از طریق سامانه مذکور، خواهشمند است از تماس تلفنی با کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه خودداری نمایید.