چهارشنبه ٧ اسفند ١٣٩٨

برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه های دانشجویی توسط جهاددانشگاهی

کد اطلاعیه: ٣٤

تاریخ انتشار: ٠٦ آبان ١٣٩٨ ساعت ١٥:٩

این مسابقات با هدف تقویت مهارت‌های بیانی و فراگیرساختن دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری، ایجاد فرصتی برای ارائه دستاوردهای دانشجویان پرتلاش و با استعداد به سازمان‌ها و صنایع نیازمند و ایجاد ارتباط متقابلی میان دانشجویان و بدنه صنعت در راستای استفاده از توانمندی های فارغ التحصیلان برای رفع نیازهای کشور برگزار می شود. ابتکار برگزاری این مسابقات توسط جهاد دانشگاهی بستر و زمینه های ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت و تجاری سازی ایده های دانشجویی و مطالعات علمی آکادمیک تحصیلات تکمیلی و کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت را فراهم می کند.  تنها فارغ التحصیلان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان شرکت در این مسابقات را دارند و پایان نامه های مقطع کارشناسی مورد پذیرش نخواهد بود.