پنج شنبه ٢ خرداد ١٣٩٨

دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین:

تکمیل و تجهیز آزمایشگاه آبزی پروری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین

آزمایشگاه آبزی پروری گروه شیلات ومحیط زیست دانشکده منابع طبیعی علوم و زمین با وسعت 120 مترمربع جهت انجام امور آموزشی و پژوهشی تکمیل و تجهیز گردید.
تاریخ انتشار: ٠٢ دی ١٣٩٦ ساعت ٩:٤٢

استان چهارمحال و بختیاری قطب آبزی پروری ایران در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی می باشد. یکی از ارکان توسعه در این استان  با توجه به پتانسیل­ها این بخش از تولید می­باشد. از این­رو مطالعه و تحقیق در بخش­های مختلف از جمله، تکثیر، پرورش، بهداشت و بیماریهای آبزیان و ارایه راهکارهای علمی در جهت حل چالشهای مهم این صنعت به ویژه در این چندسال اخیر لازم و ضروریست. گروه شیلات و محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد به عنوان دانشگاه مادر استان جهت برداشتن گامی در این راه اقدام به ایجاد آزمایشگاه آبزی پروری با نگاه ویژه به بخش ماهیان سردابی و برخی گونه های مهم دیگر کرده است. این آزمایشگاه به وسعت 120 مترمربع  با اهداف انجام پایان نامه و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پروژه های تحقیقاتی و اهداف آموزشی تکمیل و تجهیز گردیده است. در این راستا بخش­های ذیل این آزمایشگاه راه اندازی گردیده است.

• سالن انکوباسیون (5 عدد تراف، 1 مخزن ذخیره آب 1000 لیتری، فیلتر نیمه صنعتی تصفیه آب)
  • بخش مطالعات ماهی مدل گورخرماهی(Danio rerio) (12 مخزن 150 لیتری)
  • پرورش آبزیان (24 مخزن 400 لیتری، ، 2 مخزن 2000 لیتری، فیلتر نیمه صنعتی تصفیه آب)
  • بهداشت و بیماریهای آبزیان (24 مخزن گرد 300 لیتری، فیلتر نیمه صنعتی تصفیه آب)