معاونت پژوهشی:

دکتر اشرف زاد در لیست اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت قرار گرفت

توسط وزارت علو دکتر اشرف زاده در کتاب اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت 1399 فهرست شده اند.

تاریخ انتشار: ٢٦ دی ١٣٩٩ ساعت ١٦:٣٠

خوشبختانه دانشگاه‌ها به تدریج علاوه بر وظیفه آموزش و تربیت نیروی متخصص، مباحث پژوهش و نوآوری را نیز توسعه داده‌اند. در حال حاضر نیز، با توجه به نیازها و مسائل کشور و استان ضروریست دانشگاه‌ها به صورت گسترده‌تر در پاسخگویی به نیازهای کشور نقش ایفا نمایند. مسلماً این هدف مستلزم روش‌ها و الگوهای جدید بوده و باید بتوان این هدف را به درستی معرفی و با روش‌های تشویقی مناسب به اجرا گذاشت. بر این اساس در سال جاری اعضای هیئت علمی فعال در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها  از طریق وزارت علوم معرفی گردیدند. که نام دوتن اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد نیز در این میان لیست شده است.

جای آن دارد که از طرف خانواده صمیمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین این برگزیدگی علمی را حضور ایشان تبریک عرض شود.