چهارشنبه ٥ آبان ١٤٠٠

دکتر رسول زمانی به عنوان پژوهشگر و قهرمان ملی تالابها برگزیده شدند.

از دکتر رسول زمانی عضو محترم هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد، به عنوان قهرمان تالاب در بخش علمی-تحقیقاتی در مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد انعقاد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالاب ها تجلیل شد.

تاریخ انتشار: ٣٠ بهمن ١٣٩٩ ساعت ٠:٦

مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد انعقاد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالاب ها، با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و رئیس ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های کشور، کلودیو پروویداس نماینده مقیم دفتر برنامه توسعه ملل متحد در ایران، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و متخصصان داخلی و خارجی، سه شنبه ۲۸ بهمن ماه جاری (به صورت حضوری و آنلاین) در سالن همایش های بین المللی این سازمان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. در این مراسم از دکتر رسول زمانی عضو هیات علمی گروه مهندسی محیطزیست دانشگاه شهرکرد به عنوان قهرمان تالاب در بخش علمی-تحقیقاتی در سال ۱۳۹۹ تقدیر و جایزه قهرمان تالاب کشور  به ایشان اهدا گردید. محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه به مناسبت پنجاهمین سالگرد انعقاد کنوانسون رامسر، گفت: پنجاهمین سالگرد یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین کنوانسیون‌های بین المللی زیست محیطی را گرامی می‌داریم. بسیار خرسندم که امروز برای پاسداشت نیم قرن تلاش در چارچوب این کنوانسیون برای حفاظت و بهره برداری پایدار از یکی از جلوه های زیبا و ارزشمند مواهب طبیعی و تنوع زیستی گرد هم آمده ایم.

تقدیر از عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان قهرمان تالاب