دوشنبه ١ آبان ١٣٩٦

دانشگاه شهرکرد در جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا

دانشگاه شهرکرد برای نخستین بار در جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا جای گرفت.

تاریخ انتشار: ١٥ مهر ١٣٩٦ ساعت ٩:٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، بنابر اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) دانشگاه شهرکرد با انجام تحقیقات باکیفیت در حوزه‌ی مهندسی و دریافت حد آستانه‌ی استنادها، برای نخستین بار بین مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا جای گرفت.

بررسی رتبه‌ی بین‌المللی برحسب تعداد مقالات، تعداد استنادها و نسبت استناد به مقالاتِ (CPP) حوزه‌ی مهندسی در پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) نشان می‌دهد که دانشگاه شهرکرد رتبه‌های ۹۲ در تعداد مقالات برتر، ۳۱۵ در CPP، ۱۲۰۵ در تعداد استناد و ۸۹۰ در تعداد مدارک را کسب نموده و به همراه ۳۰ دانشگاه دیگر کشور به جمع مؤثرترین دانشگاه‌های مهندسی دنیا پیوسته است.

لازم به ذکر است که پیش از این دانشگاه شهرکرد برای نخستین بار در جمع دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.