چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

برگزاری جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه‌های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد

جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠١ آذر ١٣٩٦ ساعت ٩:٤١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، پیش از ظهر چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶، جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد در دو بخش همایش و نمایشگاه برگزار گردید. در بخش همایش این جشنواره که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر حمید یعقوبی مدیرکل مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر پرویز افشار معاون کاهش تقاضا و توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی و سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه‌های منطقه‌ی ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار گردید، دکتر  شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد ضمن خیرمقدم به حاضران، گفت: دانشگاه شهرکرد با سه پردیس شهرکرد، فارسان و بروجن، دارای ۸ دانشکده، ۳۳۰ عضو هیأت علمی و حدود ۸۰۰۰ دانشجو می‌باشد و این سرمایه‌های جوان کشور می‌بایست همواره با آموزش از مواد مخدر مصون شوند.

دکتر شامحمدی با اشاره به برخی افتخارات دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد سعی دارد علاوه بر پیشتازی در عرصه‌های علم و فناوری، محیطی سالم و پرنشاط برای دانشجویان ایجاد کند و در عرصه‌های ملی و جهانی تأثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: گرایش جوانان به دخانیات براثر عوامل فردی و محیطی می‌باشد و در همین راستا مدیریت اوقات فراغت، راه‌اندازی مرکز طراحی زندگی، راه‌اندازی کانون هم‌یاران، توسعه‌‌ی مرکز مشاره‌ی دانشگاه، برگزار دوره‌های آموزشی اجباری، نصب وسایل ورزشی در محوطه‌ی دانشگاه جهت ایجاد نشاط و پویایی از جمله اقداماتی می‌باشند که در دانشگاه شهرکرد برای جلوگیری از گرایش جوانان به مواد مخدر انجام می‌شود، همچنین راه‌اندازی مرکز نوآوری و جشنواره‌ی جذب ایده در این دانشگاه، ضمن شکوفایی خلاقیت دانشجو سبب تحرک فکری شده و از ایجاد رکود و تمایل جوانان به سمت مواد مخدر جلوگیری می‌کند.

گفتنی است در بخش نمایشگاهی این جشنواره، نمایندگان دانشگاه‌های منطقه‌ی ۶ کشور در قالب ۱۲ غرفه آثار خود را که شامل پوستر، عکس، مقاله، کتاب، گل‌های زینتی،کاریکاتور و آثار فرهنگی و هنری مرتبط با مواد مخدر را به نمایش گذاشتند و در بخش دیگری از نمایشگاه به‌صورت نمادین سیگار را تشییع نمودند.

در پایان این جشنواره از برگزیدگان رشته‌های مختلف شرکت‌کننده در جشنواره با اهدای لوح تجلیل شد.