دوشنبه ٢ مهر ١٣٩٧

حضور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در برنامه‌های گرامی‌داشت 9 دی

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد با حضور در برنامه‌های گرامی‌داشت ۹ دی، سالروز تجلی بصیرت، بار دیگر با ولایت تجدید میثاق کردند.

تاریخ انتشار: ٠٩ دی ١٣٩٦ ساعت ٨:٤٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، ظهر روز شنبه ۹ دی‌ماه ۱۳۹۶، برنامه‌ی گرامی‌داشت سالروز تجلی بصیرت و میثاق با ولایت با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عبدا... حاجی صادقی جانشین نماینده‌ی ولی‌فقیه در در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور دکتر شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه‌، جمعی از مسئولین و دانشجویان در مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی در این مراسم گفت: فتنه‌ی ۸۸ که طراحی ۱۰ ساله داشت و با هدف چگونگی مقابله با انقلاب اسلامی و بنیادگرایی اسلامی در ایران طراحی شده بود، یک واقعه‌ی تاریخ گذشته نیست بلکه تقابل جبهه‌ی اسلام و جبهه‌ی استکبار است و حفظ و استمرار ارزش‌های حماسه ۹ دی در تقابل این دو جبهه اهمیت بسیار دارد.

جانشین نماینده‌ی ولی‌فقیه در سپاه استان چهارمحال و بختیاری جنگ نرم و تعامل را راهکار دولت‌های استکبار جهانی برای مقابله با امت ایران عنوان کرد و افزود: استکبار جهانی با نفوذ فکری و تغییر در ذائقه‌ی فرهنگی مردم ایران قصد دارد امت اسلامی ایران را نابود کند و در همین راستا نخبگان و دانشگاهیان، حوزه‌های علمیه و افراد مؤثر نظام را هدف قرار داده است.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی با اشاره به ضرورت اتصال امت و ولایت تصریح کرد: امام بدون امت و امت بی‌ولایت آفات جامعه‌ی ولایت‌مدار هستند؛ چنانچه در فتنه‌ی ۸۸ این اتصال مورد حمله قرار گرفت ولی حرکت خودجوش و بصیرت ملت این ضایعه را خنثی کرد.

جانشین نماینده‌ی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان بر هوشیاری و بصیرت در مقابل استکبار تأکید کرد و گفت: نباید اجازه داد که اختلافات جزئی به‌عنوان سلاح مورد استفاده‌ی سودجویان قرار گیرد و اختلافات درون ملت ایران از سطح ایدئولوژیک به سطح استراتژیک برسد.

گفتنی است پیش از این مراسم دانشگاهیان بسیجی دانشگاه شهرکرد به‌همراه رئیس و اعضای هیأت رئیسه‌ی این دانشگاه، همگام با آحاد مردم استان چهارمحال و بختیاری در تجمع گرامی‌داشت حماسه‌ی ۹ دی در مصلای امام خمینی (ره) شهرکرد، فتنه‌ی ۸۸ را محکوم کردند و ندای هیهات من الذله سر دادند.