شنبه ٤ اسفند ١٣٩٧

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 22 بهمن

رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت فرارسیدن 22 بهمن بیانیه ای صادر نمود.

تاریخ انتشار: ٢١ بهمن ١٣٩٧ ساعت ١٠:٢٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه‌ای بدین شرح منتشر نمود:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

بیست‌ودوم بهمن یکی از شگفتی‌سازی‌های انقلاب اسلامی است، واقعاً شگفتی‌ساز است؛ مثل خود انقلاب.(مقام معظم رهبری(مدظله العالی))

22 بهمن ماه یوم ا... پیروزی انقلاب اسلامی ، نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان بود. پیروزی انقلاب اسلامی ایران میراث گرانبهای سالها ایستادگی و مبارزه ملتی بزرگ است که به رهبری حضرت امام خمینی ( ره ) سلسله طاغوت را بر هم زده و با برافراشتن پرچم لا اله الا الله و حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی و نثار مظلومانه جان شهیدان در راه این انقلاب باعث پیروزی انقلاب اسلامی ایران شدند.

اکنون انقلاب اسلامی، در حالی وارد چهلمین سال پیروزی خود می‌شود که وعده الهی بنیانگذار کبیر انقلاب مبنی بر پیروزی ملت‌های مظلوم و مستضعف بر دولتمردان مستبد، مرتجع و وابسته خود در حال تحقق است و امواج خروشان بیداری اسلامی در سایه انقلاب شکوهمند اسلامی شکل گرفته و عرصه را بر دشمنان اسلام تنگ کرده است.

اکنون بیداری ملت های مسلمان حاصل ایستادگی و عظمت ملت ایران در مقابله با استعمار است و کشورهای مسلمان با الهام گرفتن از انقلاب اسلامی می توانند شاهد تحولات عظیم و چشمگیری در کشورهای خود باشند و خود را از زیر سلطه استعمار جهانی رها سازند.

استمرار اهداف و آرمانهای حضرت امام (ره) در سایه تبعیت جدی از رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، رشد و تعالی همه جانبه را موجب گشته و با فضل الهی متضمن حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی خواهد بود.

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد نیز ضمن تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری، با حضور درصحنه‌های مختلف، همچون گذشته در خدمت نظام جمهوری اسلامی بوده و با حضور منسجم و پرشور خود در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن به‌عنوان روز وحدت، آزادگی و یکپارچگی، دست در دستان پرمهر دیگر اقشار مردم شریف ایران اسلامی و بخصوص مردم عزیز استان چهارمحال و بختیاری گذاشته و همه اقشار را همانند گذشته به حضور عالمانه و آگاهانه درصحنه، فرامی‌خواند تا بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری اعلام دارند.