سه شنبه ٢٨ اسفند ١٣٩٧

اعزام دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری به اردوی راهیان نور

دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

تاریخ انتشار: ٢٠ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٤:٣٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 20اسفندماه1397، 380 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری در قالب 8 اتوبوس از مقابل مسجد امام علی (ع) دانشگاه شهرکرد به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

دکتر کرامت الله سعیدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد در آیین بدرقه دانشجویان ضمن قدردانی از قرارگاه راهیان نور استان جهت همکاری در برگزاری این اردوها اظهار امیدواری کرد دانشجویان از این اردوها نهایت استفاده را ببرند و سفر خوبی توأم با معنویت برای آنها آرزو کرد.

گفتنی است، دانشجویان با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت و پرداختن به گام دوم انقلاب و پیام مقام معظم رهبری در خصوص ورود جوانان به حل مسائل انقلاب با نگاه به گذشته، از مناطق عملیاتی شلمچه، نهرخین، طلاییه، هویزه، دهلاویه، کانال کمیل، فکه، فتح المبین و دوکوهه بازدید می کنند.

گفتنی است 300 نفر ازدانشجویان پسر دانشگاه‌های استان نیز در تاریخ 15 اسفند 1397 به این مناطق اعزام شدند.