شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٩

برگزاری نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری

نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٧ آذر ١٣٩٨ ساعت ٩:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 16 آذر 98 نشست خبری اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با اصحاب رسانه با حضورلیلا محمدیان معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و جانشین رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری در چهارمحال و بختیاری ، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و جانشین رئیس ستاد استانی هفته پژوهش، دکتر محسن مبینی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه و دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری، فرحناز قائدامینی دبیرکمیته جشنواره دانش‌آموزی هفته پژوهش وفناوری و دکتراسماعیل پیرعلی دبیرکمیته نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار در استانداری برگزار شد.

در این نشست جانشین رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته پژوهش و فناوری با اشاره به اینکه از سال ۸۴ با توجه به اهمیت فناوری در اجتماع جهانی عنوان فناوری به هفته پژوهش افزوده شد، گفت: شرکت‌های دانش بنیان و مراکز بسیار خوبی در استان وجود دارد و به بهانه هفته پژوهش دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و مراکز فناوری کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن تشکر از تلاش دانشگاه شهرکرد به عنوان دانشگاه مادر استان در  برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان تاکید کرد: امید است با استفاده از پژوهش‌های عمومی، فنی و تخصصی که در استان انجام می‌شود، به توسعه پایدار دست یابیم و امید است در پژوهش‌ها به مباحث بومی نگری توجه شود، پژوهش ها به ویژه پژوهش‌های دانش‌آموزی بومی‌سازی شوند، زیرا اگر معلم پژوهشگر باشد،  قطعا دانش‌آموز پژوهشگر تربیت می‌کند.

دکترسعید کریمی نیز در این نشست گفت: هدف اصلی برگزاری هفته پژوهش و فناوری در استان چهارمحال و بختیاری، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق توسعه، پژوهش، فناوری،  بومی‌سازی و تقویت دستاوردهای پژوهش و فناوری است.

رئیس دانشگاه شهرکرد در ادامه ضمن برشمردن روند فعالیت ها در هفته پژوهش و فناوری استان گفت: بعد از اتمام هفته پژوهش در استان،  هفته پژوهش و فناوری در سطح ملی  در تهران از ۲۳ تا ۲۹ آذرماه برگزار می‌شود و از بین استان‌ها  ۳ استان به عنوان برترین‌ها شناخته خواهند شد.

دکترمحسن مبینی  نیز در این نشست با اشاره به نشست های متعدد جهت برگزاری هرچه بهتر هفته پژوهش و فنآوری در استان گفت: یکی از ویژگی های هفته پژوهش امسال،  پرداختن به طرح‌های است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون  رونق تولید مطرح کرده است که طرح‌ها در این قالب به دبیرخانه ارسال و ۳ طرح برتر استانی در زمینه رونق تولید برای تجلیل از آن‌ها آماده هستند که به وزارت علوم معرفی می‌شوند.

معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه  در بخش دیگری از سخنانش و در پاسخ به سوال  یک خبرنگار با اشاره به هدفمند کردن پایان‌نامه‌ها در جهت رفع نیازهای استان گفت : این امرنیازمند برنامه‌ریزی است، زیرا طرح تحول در مهرماه ابلاغ شده و باید در مجموعه دانشگاه‌ هماهنگی انجام شود تا به تدریج این موضوع عملیاتی شود.

دکتراسماعیل پیرعلی  نیز در سخنانی گفت:  نمایشگاه دستآوردهای  پژوهشی و فن بازار امسال در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود تا فرهنگ سازی و آشنایی دانشجویان با دستاوردهای پژوهشی  صورت گیرد تا از این طریق یک انتقال تجربه صورت گیرد تا با دریافت ایده های لازم ، زنجیره فناوری تکمیل شود.

دبیر کمیته نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازارافزود: نمایشگاه در ۲۶ غرفه برپا شده است که از این تعداد ۸ غرفه به دانشگاه‌ها و  پارک علم و فناوری و18 غرفه دیگر به دستگاه‌های دولتی اختصاص یافته است.

رییس پارک علم و فناوری استان گفت: در این نمایشگاه از ۶ محصول فناور، یک دستاورد خلاق و یک پژوهش از سوی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان رونمایی می‌شود.

دکتر اسماعیل پیرعلی در ادامه گفت: در کنار برپایی نمایشگاه، کارگاه‌های آموزشی به منظور راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان و رویدادهای استارتاپی با ارائه راهکار از سوی دانشجویان برگزار خواهد شد.

فرحناز قائدامینی نیزگفت: با توجه به سند تحول بنیادین که در مدارس استان اجرا می‌شود یکی از مواردی که بسیار مدنظر فعالیت‌های آموزش و پرورش بوده بحث پژوهش‌محور کردن فعالیت‌های مدارس است. در سند تحول بنیادین یکی از وظایف آموزش و پرورش این است که فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانش‌آموزان  و معلمان را تقویت کرده تا از این طریق به توسعه پایدار کمک شود.

دبیر کمیته جشنواره دانش‌آموزی هفته پژوهش و فناوری گفت: ۷۶  اثر برای  انتخاب پژوهشگر برتر و ۳۷ اثر برای  انتخاب معلم پژوهنده به اداره کل  ارسال شد که  پس از داوری ۲ پژوهشگر برتر و ۲ معلم پژوهنده برتر استانی انتخاب خواهند شد.