سه شنبه ١ بهمن ١٣٩٨

افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان چهارمحال و بختیاری دردانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ١٧ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٧:٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه 17آذر1398، آیین افتتاح جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان چهارمحال و بختیاری با حضور لیلا محمدیان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و جمعی دیگر از مسئولان استان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این آیین از شش محصول فناورانه شامل "دستگاه هایپر ترمیای مغناطیسی"، "تسترECU با قابلیت تست قطعات الکترونیکی"،" بازی فکری چاره ساز (آموزش مفاهیم برنامه نویسی)"، "پروتئین هیدرولیزات سراتل، پدافند غیرعامل آفت مگس مدیترانه‌ای"، "تولید محرک‌های ایمنی برعلیه بیماری‌های طیور"، "طراحی و ساخت دستگاه پرتابل حذف جیوه از لامپ‌های کم مصرف، فلورسنت و گازی"، یک دستاورد خلاقانه "مشبک کل قرآن کریم در 30 جلد مجزا به صورت" یک دستاورد پژوهشی و"کتاب معرفی گیاهان دارویی مهم و اقتصادی در استان چهارمحال و بختیاری"رونمایی شد.

۲۵ آذر به عنوان «روز پژوهش» نامگذاری شده است و ویژه برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری امسال با شعار « پژوهش اثربخشی، فناوری ارزش‌آفرین و رونق تولید » از 16تا ۳۰ آذر اجرا می‌شود.

این نمایشگاه تا چهارشنبه 20 آذر از ساعت 9 الی 13 هرروز، پذیرای علاقمندان است.