آموزش رفع مشکلات و نواقص سامانه آموزش عالی(hes) به کارشناسان دانشگاه های استان از طریق ویدئو کنفرانس در دانشگاه شهرکرد

جمعی ازکارشناسان دانشگاههای استان از طریق ویدئو کنفرانس در دانشگاه شهرکرد، رفع مشکلات و نواقص سامانهآموزش عالی(hes) را آموزش دیدند.

تاریخ انتشار: ٠٨ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٤:٥٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 8 بهمن 98 به همت دفتر نظارت استانی و همکاری مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، جمعی ازکارشناسان دانشگاه های استان با حضور در دانشگاه شهرکرد، از طریق ویدئو کنفرانس در نشست هیات های نظارت استانی در تهران شرکت کردند و آموزش های لازم برای رفع مشکلات و نواقص سامانه آموزش عالی(hes) را دریافت کردند.

بررسی مفاد احکام کارگزینی، بررسی نحوه جذب و گزینش اساتید و... از مهمترین مباحث این نشست بود.