ایجاد زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات الکترونیک تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی-هنری دانشگاه شهرکرد

زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات الکترونیک تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی-هنری دانشگاه شهرکرد ایجاد شد.

تاریخ انتشار: ١٨ تیر ١٣٩٩ ساعت ١٦:٢١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه  و با همکاری اداره فناوری اطلاعات دانشگاه،  زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی-هنری دانشگاه شهرکرد به صورت الکترونیک (مجازی) فراهم شد.

فراهم شدن  این زیرساخت ها  به دانشجویان این امکان را می دهد که علاوه بر عضویت در تشکل ها، برای ثبت نام در انتخابات، انجام تبلیغات  انتخاباتی و برگزاری الکترونیک انتخابات برای همه ی تشکل های دانشگاه در این سامانه اقدام کنند.

اولین انتخابات الکترونیک تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه با استفاده از این زیرساخت ها، در تاریخ 11تیر 99 برای انتخابات تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه  انجام شد.