پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت سالگرد حماسه 9 دی

تاریخ انتشار: ٠٨ دی ١٣٩٩ ساعت ١٢:٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 8 دی 1399 دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه  شهرکرد در پیامی حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را گرامی داشت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انـسـان بـا بـصـیـرت کـسى است که بشنود و خوب بیندیشد و بنگرد و ببیند و از تجارب دنیا بهره گیرد، سپس در راه روشن حرکت کند.حضرت علی (ع)، نهج البلاغه ، خطبه 153)

حماسه 9 دی ماه سال 1388،  حماسه بزرگ و معناداری بود که بساط فتنه خطرناک را در هم پیچید  و مردم مسلمان ایران با تجمع بزرگ عاشورایی بصیرت و هوشمندی مثال‌زدنی خود را در برابر توطئه های جبهه باطل به نمایش گذاشتند وتعهد و همراهی خود با نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه را به جهانیان اعلام کردند.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی - روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، بار دیگر با آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تجدید بیعت نموده و با تمام توان در سنگر علم و دانشگاه در راه اعتلای ایران اسلامی تلاش خواهیم نمود.