سه شنبه ١٢ اسفند ١٣٩٩

کسب مقام سوم تیم درنا دانشگاه شهرکرد در مسابقات بین‌المللی CanSat (ریز ماهواره) ایران

تیم درنا دانشگاه شهرکرد مقام سوم مسابقات بین‌المللی CanSat (ریز ماهواره) ایران را کسب کرد.

تاریخ انتشار: ١٤ دی ١٣٩٩ ساعت ٩:٥٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  تیم درنا دانشگاه شهرکرد در  هشتمین دوره ملی و دومین دوره بین المللی مسابقات بین‌المللی CanSat (ریز ماهواره) ایران مقام سوم  را کسب کرد.

سید حسین علوی  ( دانشجوی کارشناسی مهندسی نرم افزار)، امین تقدیر (دانشجوی کارشناسی مکانیک جامدات) وعباس سلیمانی (دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات ) اعضای تیم درنا دانشگاه شهرکرد بود که به میزبانی دانشگاه شهرکرد در این دوره مسابقات شرکت کردند.

گفتنی است: تیم وی کن  از دانشگاه یزد و تیم سوتک ست از دانشگاه صنعتی شیراز مقام های اول و دوم را کسب کردند.

ایجاد و ارتقای روحیه‌ی کار تیمی در میان آینده‌سازان کشور، آشنایی با فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی به صورت تجربی، تربیت نیروهای کارآزموده و دارای دید گسترده برای ورود به بخش‌های مختلف صنعت و حضور در عرصه‌های مختلف بین‌المللی از اهداف برگزاری مسابقات بین‌المللی CanSat است.