سه شنبه ١٢ اسفند ١٣٩٩

انتخاب طرح عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان یکی از طرح های برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در هفته ملی پژوهش و فناوری سال 1399

طرح عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان یکی از طرح های برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در هفته ملی پژوهش و فناوری سال 1399 انتخاب شد.

تاریخ انتشار: ١٥ دی ١٣٩٩ ساعت ١١:٥٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، طرح دکتر محسن بهمنی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد با نام "بررسی خطر آفرینی درختان سطح شهر شهرکرد به روش آزمون غیر مخرب"  توسط وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در قالب طرح های ارتباط با صنعت و جامعه به عنوان طرح برگزیده در هفته ملی پژوهش و فنآوری سال 1399 انتخاب شد.

این طرح به ارزیابی و بررسی میزان خطر آفرینی  درختان جهت جلوگیری از تخریب، شکست و سقوط آنها پرداخته است تا از قطع بی‌مورد آنها جلوگیری شود.

حفظ درختان و جلوگیری از قطع بی‌مورد آن‌ها، بررسی وضعیت سلامت درختان و ارایه پیشنهادات کاربردی به منظور پیشگیری، مقاوم‌سازی درختان سرپا و حتی خطرساز از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای این طرح است.