برگزاری مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی دانشگاه شهرکرد

مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٤ دی ١٣٩٩ ساعت ١٥:١٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه 14 دی‌ماه 1399، مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی دانشگاه شهرکرد با حضور سردار عبدالله مبینی معاون طرح و برنامه نیروی قدس سپاه، سردار علی‌محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری ، سردار منوچهر امان الهی فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری ، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، مهندس محمدهادی عسگری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، مرتضی کریمی رییس بسیج دانشجویی، خانواده‌های شهدا و جمعی از دانشگاهیان  در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی گفت: یک سال از شهادت مرد میدان جهاد و مبارزه، مجاهد خستگی‌ناپذیر جبهه‌های جنگ با تروریست‌های تکفیری، سردار سرافراز سپاه، مدافع حرم و ولایت، شهید سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی، فرمانده دلاور و قهرمان نیروی قدس گذشت، اما یاد و خاطره این عزیزان مجاهد همچنان زنده و آرمان‌هایشان بیش از پیش در تلالو است.

سردار عبدالله مبینی در این مراسم به تشریح ابعاد مختلف شخصیتی سردار سلیمانی پرداخت و گفت: سردار شهید سلیمانی یک کیمیا و نابغه نظامی بود و اگر قرار باشد ۱۰ نابغه نظامی در دنیا معرفی شود سردار شهید سلیمانی اولین نابغه نظامی است.

معاون طرح و برنامه نیروی قدس سپاه گفت: سردار سلیمانی در مکتب فکری و تفکر انقلابی در مسیر معنویت و مکتب امام راحل و شهدا حرکت می‌کرد و انتقال دهنده این مکتب به سایر ملت‌ها بود.

سردار عبدالله مبینی در ادامه افزود: سردار حاج قاسم سلیمانی در مکتب فکری انقلاب و دارای و تفکر انقلابی و در مسیر معنویت و مکتب امام راحل و شهدا حرکت می‌کرد و انتقال دهنده این مکتب و انقلاب اسلامی به دیگر ملت‌ها بود.

معاون طرح و برنامه نیروی قدس سپاه مدیریت، عقلانیت، معنویت،عدالت در رفتار و منش در برخورد فردی و جمعی از اجزای مکتب سردار سلیمانی خواند.

سردار عبدالله مبینی در ادامه افزود: در برخی حوزه‌ها مثل اقتصاد و معیشت مردم در کشور باید برای رفع مشکلات این حوزه همان مکتب حاج قاسم سلیمانی که مکتب امام پیاده‌سازی شود.

مهندس محمد هادی عسگری نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی به مقبولیت حداکثری سردار سلیمانی در سطح ملی و بین المللی اشاره کرد و گفت: ایثار و از خودگذشتگی، دانش، معنویت و اخلاق اسلامی از خصوصیات سردار سلیمانی است.

مدیر کل فرهنگی واجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فنآوری افزود: مهمترین ابعاد شخصیتی سپهبد شهید سردار سلیمانی و تلاش برای حمایت ازامت های اسلامی همراه با خلوص نیت بود. وامروز سوغاتی برای ما به عنوان امنیت وجود دارد مرهون فداکاری شهدا بلاخص سردار سلیمانی است.

مهندس محمد هادی عسگری در پایان گفت: حضور دانشجویان و برای تبیین مکتب شهید سلیمانی با فرهیختگی ودانشجویان و اهتمام مدیران دانشگاه ها دارند می توانند از منظرها و حوزه های مختلف ذیل مکتب شهید سلیمانی کنشگری بکنند و به ایرانی مقتدرتر دست یابیم.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تسلیت درگذشت حضرت آیت الله مصباح یزدی گفت: با اشاره به سخنان رهبر در مورد سردار سلیمانی گفت: حامی ولایت مداری، شجاعت و تدبیر، اخلاص و بزرگ شده مکتب اهل بیت دانست.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد افزود: سردار سلیمانی در مسائل کشور اهل حزب و جناح نبود ولی مردی انقلابی بود و در لحظه مسائل کشور و منطقه و جهان را تشخیص می‌داد و وارد عمل می‌شوند واین نشان از تدبیر ایشان بود و توانست ه دشمنان خوب می دانستند او توانست با کمک‌های به مناطق مختلف نقشه‌های شوم دشمنان را در مناطق مختلف خنثی کند.

در پایان سردار عبدالله مبینی ازبلوار با نام بلوار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانیدر دانشگاه شهرکرد رونمایی کرد.