برگزاری نشست شورای دانشگاه شهرکرد

نشست شورای دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٦ دی ١٣٩٩ ساعت ١٠:٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز سه شنبه16 دی ماه 1399، نشست شورای دانشگاه  شهرکرد با حضور اعضای هیات رییسه، مدیران دانشگاه و پژوهشکده ها برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست ضمن گرامیداشت 16 دی روز شهدای دانشجو  به گزارش عملکرد دانشگاه پرداخت وگفت:  دانشگاه شهرکرد دارای 8 دانشکده،350 عضو هیئت علمی،4671 دانشجو در مقطع کارشناسی،1864 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد،475 دانشجو در مقطع دکتری تخصصی،199 دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای  و 168 رشته تحصیلی در دانشگاه شهرکرد شامل38 رشته کارشناسی، 89 رشته کارشناسی ارشد،37 رشته دکتری تخصصی،1 رشته دکتری حرفه ای، 3 رشته دستیاری دامپزشکی است.

رییس دانشگاه شهرکرد کسب موفقیت های دانشگاه شهرکرد را مرهون تلاش همدلی و همراهی تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانست.

دکتر حمداله مشتاقی نیز در این نشست به بررسی روند آموزش مجازی در دانشگاه شهرکرد پرداخت و گفت: همسان سازی ورودی های جدید، برگزاری کلاس های فشرده جبرانی،یکسان سازی تقویم آموزشی،امکان بارگذاری سوالات تستی در سامانه از جمله اقدامات معاونت آموزشی می توان عنوان کرد.

دکتر بهروز شیران نیز گفت: آمایش آموزش عالی در استان  بـه منظـور تمرکززدایی و شبکه سـازی علمی، هم افزایی مؤسـسات آموزش عـالی واقع در اسـتان، مشـارکت هرچه بیشـتر مؤسسات در تصمیم گیری و تصمیم سازیهای آموزش عالی، متناسب سازی و متوازن کردن توسعۀ مؤسـسات، کاهش بروکراسـی ناشی از تمرکز تصمیم گیریها و ایجاد هماهنگی و تبادل تجربیات میـان ساختارهـای آموزش عـالی، و وفق مفاد «مادة1آیین نامـۀ پیـاده سازی آمایش آموزش عالی کشور - مدیریت اسـتانی به ریاست دکتر سعید کریمی به عنوان رییس دانشگاه معین استان چهار محال و بختیاری و نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان چهار محال و بختیاری منصوب شدند.

دبیراموراجرایی دانشگاه درشورای مدیریت آموزش عالی استان از مهمترین اهدف آمایش آموزش عالی در استان  را تمرکز زدایی و ماموریت گرایی در استان دانست.

دکتر سید کاظم موسوی در این نشست گفت : سند تحول راهبردی علم و فناوری کشور، یکی از مهم‌ترین اسناد بالادستی در تدوین سند نقشه جامع علمی کشور بوده است که در سال 1388 به کلیه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و معاونین و مدیران ستادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ گردید. این سند با هدف معماری نظام مدیریت و برنامه ریزی علمی کشور ضمن توجه به تحولات جهانی در زمینه‌های علم و فناوری و الزامات جامعه الهام بخش اسلامی و دانش بنیان از یک سو و در نظر گرفتن استعدادها و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشور از سوی دیگر تدوین شده است.

دبیر شورای راهبردی دانشگاه در ادامه افزود: مبنای سند راهبردی گفتگو با تفاهم همدلی و اعتماد است و تدوین تبیین و تشکیل متضمن  اجرای دقیق سند راهبردی است.

دکتر محسن مبینی نیز دراین نشست در خصوص اهمیت تعریف درستی از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با صنعت و جامعه در راستای تحقق اهداف وزارت علوم تحقیقات و فناوری و برنامه راهبردی دانشگاه مواردی را مطرح کردند.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن تاكيد بر انجام پژوهش هاي اصيل و چاپ مقالات ارزشمند به عنوان يك مولفه مهم در توليد علم به طرح تحول ارتباط دانشگاه ها با جامعه و صنعت به عنوان يكي از سياست هاي اصلي وزارت علوم در طي ساليان اخير و مكاتبه آن معاونت با روساي محترم دانشكده ها مبني بر تعريف درصدي از پايان نامه/ رساله دانشجويان تحصيلات تكميلي در راستاي رفع مشكلات جامعه و صنعت اشاره نمود و عنوان داشت از دانشگاه ها انتظار مي رود در راستاي مسئوليت اجتماعي خود مشكلات احتمالي بخش هاي صنعت، محيط زيست، كشاورزي و غيره را احصاء نموده و به صورت تخصصي در قالب پايان نامه يا طرح پژوهشي رفع نمايند. ايشان ضمن اشاره به لزوم تشويق اعضاي هيات علمي جهت ثبت نام در سامانه هاي تاپ و ساتع به برنامه ريزي انجام شده به منظور افزايش دوره هاي مهارت افزايي براي دانشجويان اشاره نمود و از دانشكده ها و پژوهشكده ها درخواست نمود تا در اين خصوص همكاري بيشتري با معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه داشته باشند.

در پایان حاضرین  به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.