تدوین 47 استاندارد آموزشی مبتنی بر استانداردهای سازمان جهانی کار مرتبط با صنعت جوش برای اولین بار در سطح کشور توسط عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد

47 استاندارد آموزشی مبتنی بر استانداردهای سازمان جهانی کار مرتبط با صنعت جوش برای اولین بار در سطح کشور توسط عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد تدوین شد.

تاریخ انتشار: ٢١ دی ١٣٩٩ ساعت ٩:١٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد47 استاندارد آموزشی مبتنی بر استانداردهای سازمان جهانی کار مرتبط با صنعت جوش برای اولین بار در سطح کشور توسط دکتر احمد کیوانی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد دانشکده فنی و مهندسی تدوین شد.

این طرح در ۳۰ آذرماه سالجاری به تصویب شورای آموزش استان رسید و در دوم دی‌ماه امسال نیز این طرح با عنوان مدل توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای متناسب با بازار کار و ظرفیت های منطقه‌ای مطالعه موردی صنعت جوش در سامانه "سمات" وزارت علوم و تحققیات و فناوری به شماره ۷۴۶۳۱۱۳-۵۶۲۷۳ نیز ثبت شد.

با تصویب این طرح چندین پودمان آموزشی جدید برای توانمندسازی افرادجویای کار و دانشجویان فراهم شده  است.

گفتنی است: با اجرای این طرح پژوهشی، استانداردهای رشته جوشکاری تدوین و جوش به سه بخش جوش ذوبی، غیرذوبی و لحیم‌کاری تقسیم شده است.