برگزاری نشست بررسی افزایش تعامل و همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت در دانشگاه شهرکرد

نشست بررسی افزایش تعامل و همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢١ دی ١٣٩٩ ساعت ١١:٥٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز شنبه 20 دی‌ماه 1399، به همت معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد نشست بررسی افزایش تعامل و همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت با حضور دکتر سعیدکریمی رییس دانشگاه شهرکرد، مهندس حفیظ الله فاضل مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال بختیاری، دکتر سجاد رستمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، مهندس کاظم منزوی معاون صمت استان چهارمحال و بختیاری، اعضای هیات رییسه و برخی مدیران در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: توسعه فعالیت‌های پژوهی و مساله‌محور از برنامه‌های دانشگاه در حل مشکلات استان است و با توجه به پتانسیل‌های دانشگاه ازجمله اساتید و دانشجویان می‌توان به بررسی مشکلات و چالش‌های استان در پایان‌نامه‌های خود و کمک به دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد طرح‌های پژوهشی پرداخت.

رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه افزود: دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است و اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند با صنعت ارتباط برقرار کند می‌تواند تأثیربسزایی در رشد اقتصادی استان و رفع معضل بیکاری داشته باشد.

مهندس حفیظ الله فاضل نیز در این نشست گفت: بیشترین‌ ارتباط‌ صنایع‌ با دانشگاه‌ها برنامه‌ کارآموزی‌ دانشجویان‌ در واحدهای‌ صنعتی‌ است. فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که در رشته‌های مرتبط درس‌خوانده‌اند می‌توانند مدت‌زمان معینی در واحدهای تولیدی مشغول به کار شوند. این طرح باعث می‌شود که نیروهای جوان، فرصت مناسبی را برای کسب تجربه و شناسایی محیط‌های صنعتی و بازار کار به دست آورند.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این نشست تشکیل تیم از تمام نهادها های مربوطه، تشریح وظایف و ارزیابی خروجی کار تا رسیدن نتیجه را مهم دانست.

دکترمحسن مبینی به اهمیت ارتباط با صنعت و دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه شهرکرد در حال افزایش ارتباط با مجموعه صنایع استانی، ملی و بخش‌های مختلف جامعه است و می‌توانیم در صنایع و بخش‌های مختلف با کمک اساتید و اعضای هیات علمی در حل مشکلات کمک کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد در ادامه افزود: دانشگاه شهرکرد قرارداد‌ها و تفاهم نامه‌های با بخش‌های مختلف جامعه و صنعت  داشته است.

دکتر سجاد رستمی  در این نشست گفت: نسل جدیدی از دانشگاه‌ها تحت‌عنوان دانشگاه‌های نسل سوم یا دانشگاه‌های کارآفرین و نسل چهارم  مطرح هستند؛ این دانشگاه‌ها علاوه‌بر کارکردهای آموزشی و پژوهشی، کارکرد کارآفرینی و حل مسائل را هم دارند یا اینکه در بحث اشتغال‌آفرینی دانش‌بنیان و حوزه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان هم فعال هستند. از سوی دیگر این دانشگاه‌ها در سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری با رویکرد حل مسائل و مشکلات عرصه صنعت و جامعه و بازار و حمایت تشویقی که معمولا در آنها اتفاق می‌افتد، فعالیت خود را پی می‌گیرند.

در ادامه این نشست حاضرین به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.