دوشنبه ١١ اسفند ١٣٩٩

بازدید نماینده شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد

نماینده شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.

تاریخ انتشار: ٢٧ دی ١٣٩٩ ساعت ١٤:١٤

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 27 دی 1399  قدرت اله حمزه نماینده شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد، مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان، شاهپور مالک شهردار فارسان و جمعی دیگر از معاونین  و مدیران دانشگاه شهرکرد و روسای ادارات شهرستان فارسان از دانشکده هنر و علوم انسانی بازدید کردند و از نزدیک مسائل مرتبط با  این دانشکده را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این نشست،  دکتر سعید کریمی در سخنانی ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تقدیر و تشکراز تلاش و توجه  مسئولین شهرستان فارسان نسبت به امورات دانشکده هنر و علوم انسانی به معرفی این دانشکده پرداخت و گفت:  دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد به خاطر فعالیت های هنری که دارد در سطح کشور شناخته شده است.

رییس دانشگاه شهرکرد افزود: ما در تلاش هستیم تا 6 رشته  در مقطع تحصیلات تکمیلی به مجموعه رشته های دانشکده هنر و علوم انسانی افزوده شود.

دکتر کریمی در ادامه با تشریح مسایل و مشکلات دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان گفت: خوابگاه دانشجویی دختران  این دانشکده ردیف بودجه ملی ندارد و از طریق  دریافت وام به مبلغ 5/2 میلیارد تومان از صندوق رفاه دانشجویان در صدد تکمیل آن بودیم که برای تکمیل و تجهیز این خوابگاه به حداقل 5 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.

رییس دانشگاه شهرکرد در پاسخ به مباحث مطروحه در نشست پیرامون استقلال دانشکده و تبدیل شدن آن به یک دانشگاه گفت:  سیاست های فعلی وزارت علوم به سمت کیفی سازی دانشگاه ها سوق پیدا کرده است و اجازه تاسیس دانشگاه جدید و مباحث کمی را نمی دهد.

احداث  جاده  دسترسی اختصاصی برای خوابگاه دانشجویی در حال احداث خواهران، پیگیری تملک و دریافت  سند دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان، بررسی نحوه پرداخت بدهی دانشکده به شهرداری فارسان و اختصاص آب برای فضای سبز از دیگر مباحث مطرح شده از سوی  رییس دانشگاه شهرکرد در این نشست  بود.

دکتر قدرت اله حمزه نیز در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از رییس و مسئولان دانشگاه شهرکرد،  ضمن یادداشت  مسایل مطروحه در نشست، در سخنانی کوتاه قول مساعد جهت پیگیری و رفع این مشکلات را داد و از مسئولان شهرستان فارسان نیز خواست با اهتمام تمام  مسائل این دانشکده را در دستور کار قرار دهند و آنها را حل و فصل نمایند.

مرداس طاهری نیز در سخنانی گفت:  مسایل و مشکلات دانشکده هنر و علوم انسانی زیاد بود که تاکنون مقداری از آنها حل شده و باقی مسایل نیز با مساعدت و همکاری دانشگاه و ادارات مرتبط در شهرستان حل خواهد شد.

گفتنی است سایر مسئولان شهرستانی نیز در این نشست قول مساعد جهت همکاری با دانشگاه شهرکرد را دادند.