دوشنبه ١١ اسفند ١٣٩٩

بازدید جمعی از مسئولان استان چهارمحال و بختیاری از پژوهشکده علوم پرندگان دانشگاه شهرکرد

جمعی از مسئولان استان چهارمحال و بختیاری از پژوهشکده علوم پرندگان دانشگاه شهرکرد واقع در شهر جونقان بازدید کردند.

تاریخ انتشار: ٢٩ دی ١٣٩٩ ساعت ١٧:٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 29 دی 1399 مهندس الله کرم نصیری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مهندس مجید نظری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، دکتر عطا اله ابراهیمی رییس  سازمان جهاد کشاورزی استان، مهندس مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان، دکتر سعد الله هوشمند رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه ، مهندس محسن کوهیان مدیر طرح و برنامه دانشگاه، دکتر بهنام احمدی پور رییس پژوهشکده و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان فارسان و شهر جونقان از پژوهشکده علوم پرندگان دانشگاه شهرکرد واقع در شهر جونقان بازدید کردند و این پژوهشکده را افتتاح نمودند.

دکتر کریمی  در سخنانی ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: دانشگاه شهرکرد پس از رایزنی زیاد و رقابت با دانشگاه های مطرح کشور توانست مجوز احداث این پژوهشکده را بگیرد و پس از تلاش زیاد در دانشگاه  شهرکرد و مساعدت استانداری و سایر سازمان های مرتبط توانست امروز این پژوهشکده را به بهره برداری برساند.

رییس دانشگاه شهرکرد افزود: این پژوهشکده فاقد گازرسانی می باشد که امیدواریم مقامات استانی و شهرستانی اقدامات لازم جهت گازرسانی به این مجموعه را انجام دهند.

گفتنی است، مقامات استانی و شهرستانی حاضر در این بازدید نیز ضمن تشکر از تلاش و اهتمام دانشگاه شهرکرد، قول مساعد جهت پیگیری و حل و فصل مسایل مرتبط با این پژوهشکده از جمله سند پژوهشکده و گازرسانی به آن را دادند.