دوشنبه ١١ اسفند ١٣٩٩

برگزاری نشست پرسش و پاسخ در زمینه آموزش عالی و مباحث بودجه‌ای با حضور نماینده مردم شهرستان‌های‌ شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی

نشست پرسش و پاسخ در زمینه آموزش عالی و مباحث بودجه‌ای با حضور نماینده مردم شهرستان‌های‌ شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٧ بهمن ١٣٩٩ ساعت ١٣:٤٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روزسه شنبه 7 بهمن ماه 1399، نشست پرسش و پاسخ در زمینه آموزش عالی و مباحث بودجه‌ای با حضور مهندس احمد راستینه نماینده مردم شهرستان‌های‌ شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، اعضای هیات رییسه و جمعی از مدیران در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست با تسلیت وفات حضرت ام البنین(س) و گرامیداشت ایام الله پیش روی دهه فجر، گزارش از عملکرد دانشگاه در زمینه های پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد و اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل آنها ارائه نمود .

مهندس احمد راستینه نیز در این نشست به ارائه عملکرد مجمع  نمایندگان استان پرداخت و گفت: وفاق و همدلی میان مجمع نمایندگان در مسائل استانی جهت پیگیری تا حصول نتیجه، تلاش برای ثبات مدیریت استان،حرکت منسجم مجمع نمایندگان برای تمرکز بر اولویت های استان از راهبرداهای اصلی مجمع نمایندگان استان بوده است.

نماینده شهرستان‌های‌ شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی افزود:  مسئله آب از اولویت‌های استان که در محافل سیاسی و اجتماعی و دانشگاهی امروز مطرح است که در سفر روسای قوه قضاییه و  مقننه پیگیری های لازم انجام شد.

مهندس احمد راستینه در ادامه خط انتقال آب بن بروجن، پایان پروژه راه آهن استان، حضور روسای قوا در استان و مشاهده محرومیت استان و پیگیری پروژه های استان، احیا مجوز پالایشگاه نفت، ایجاد بزرگترین مجتمع گاو شیری در استان از مهمترین اقدامات عنوان کرد.

مهندس احمد راستینه در پایان به بررسی لایحه بودجه1400 پرداخت و کمیته تلفیق را تشریح کرد.

در این نشست نماینده شهرستان‌های‌ شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

در پایان این نشست مهندس احمد راستینه از نزدیک در جریان روند احداث دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد قرار گرفت و قول مساعد جهت پیگیری اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را داد.