یکشنبه ٢٦ اردیبهشت ١٤٠٠

برگزاری جلسه هم‌اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد

جلسه هم اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهاربندگی» در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٣٠ فروردین ١٤٠٠ ساعت ١٤:٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 30 فروردین 1400، جلسه هم‌اندیشی اجرای «جشنواره استانی رمضان بهار بندگی» با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان و دانشگاه شهرکرد و روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی ضمن تبریک فرارسیدن ماه رمضان گفت: جشنواره استانی رمضان بهار بندگی در سطح دانشگاه را مفید و جذاب دانست و ابراز امیدواری کرد که برای شرکت‌کنندگان نیز نتایج و تجربیات ارزشمندی در پی داشته باشد.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این نشست ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت: رمضان ماه نزول قرآن است و تمام برکات این ماه به برکت نزول قرآن است و ابراز امیدواری کرد با تمسک به آیات قرآن و عمل به آن به سعادت دنیا و آخرت برسیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه گفت: جشنواره استانی رمضان بهار بندگی در 6 سطح اساتید، کارمندان، همسران اساتید و کارمندان، فرزندان اساتید و کارمندان، دانشجویان مجرد و دانشجویان متأهل برگزار می‌گردد که درنهایت به برگزیدگان در سطح دانشگاهی و استانی جوایزی اهدا می‌گردد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مالک حسنی در ادامه این نشست ضمن تشریح جشنواره رمضان بهار بندگی گفت: برای هر6 سطح از جامعه هدف، سه بخش مشارکت و رقابت  شامل دروس مجازی مختلف از سایت آموزش‌های مجازی دانشگاهیان، مسابقات کتاب‌خوانی، برنامه‌های زنده کاربردی و آزمون نهایی از محتوای برنامه‌های زنده، مسابقه نقاشی، برنامه‌های زنده قصه‌های قرآنی مخصوص فرزندان اساتید و کارمندان تعریف‌شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مالک حسنی در پایان گفت: علاوه بر اینکه جامعه هدف هر دانشگاه در بخش خود به‌صورت مجزا رقابت می‌کنند، با کسب حدنصاب امتیاز لازم به مرحله رقابت برای خانواده برتر هر دانشگاه و خانواده برتر دانشگاهی استان راه پیدا می‌کنند.

در ادامه این نشست حاضرین جلسه نقطه نظرات خود را پیرامون جشنواره استانی رمضان بهار بندگی بیان کردند.