پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دفاع مقدس

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

تاریخ انتشار: ٣٠ شهریور ١٤٠٠ ساعت ١٢:٥٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز  سه شنبه۳0 شهریور1400 دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی  هفته دفاع مقدس را گرامی داشت، متن این پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

در جنگ تحمیلی ملت بزرگ ما با ایستادگی و مقاومت خود در راه خدا، این توطئه را وسیله و نردبانی به سمت قله ی آرزوها و ارزشهای اسلامی وبه  وسیله ی برای پیشرفت تبدیل کرد. ( مقام معظم رهبری(مدظله العالی) )

هشت سال دفاع مقدس، حدیث ماندگار دلاوری،  پایداری و فداکاری ملتی اسـت کـه در راه دفاع از مکتب، انقلاب و وطن اسلامی خویش، قله هاي بلند رشادت و شهادت را درنوردید و دشمن را در رسیدن بـه اهداف خود ناکام گذاشت. این دفاع هشت ساله در مقابل دشمن بعثی تا دندان مسلح، درخشان ترین دوره دفاع از تمامیت ارضی و عزت مردم مسلمان این مرز و بوم اسـت.

این روزها هنگامی که یادی از دفاع مقدس می شود، دنیایی از شرف و حماسه ی ملتی نجیب و آزاده در اذهان تداعی می شود که معنویت و صفای خاصی به ما ارزانی می کند. ضمن گرامي داشت هفته دفاع مقدس، شجاعت، اخلاص، پاکی، ایثار و رشادت رزمندگان، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا را پاس می دارم و براي همه ي شهداي کشور به ويژه شهداي انقلاب اسلامي و شهدای هشت سال دفاع مقدس و رزمندگان، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا دانشگاه شهرکرد آرزوي علو درجات می نمایم و از خداوند قادر متعال مي خواهم ما را درحرکت در مسيرمعنوی و معرفتي این شهیدان بزرگوار یاری نماید.