برگزاری اولین دوره نمایشگاه مجازی کار استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

اولین دوره نمایشگاه مجازی کار استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٠ مهر ١٤٠٠ ساعت ٩:١٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد، از  27 تا 31 شهریور ماه سال 1400، با همکاری جمعی از  صنایع و شرکتهای برتر استان، اولین نمایشگاه کار مجازی استان چهارمحال و بختیاری برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برگزار شد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی دانشجویان و فارغ التحصیلان با شرایط استخدامی، معرفی صنایع و شرکتهای استان به دانشجویان و فارغ التحصیلان، شناسایی فرصت های شغلی در صنایع و شرکتها و معرفی فارغ التحصیلان دانشگاهی توانمند برای به کارگیری و افزایش سطح مهارت و اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی از طریق ایجاد یک محیط شبیه سازی شده مصاحبه شغلی بود تا دانشجویان بتوانند دید واقع بینانه ای حول مهارت های مورد نیاز صنایع و شرکتها جهت استخدام در واحدهای مربوطه را کسب نمایند.

در این نمایشگاه 91 مصاحبه شغلی انجام شد و در پایان 18 نفر موفق به جلب نظر صنایع و شرکتها جهت ادامه همکاری شدند که برای طی مراحل تکمیلی مصاحبه و استخدام به واحدهای عملیاتی مورد نظر معرفی شدند.

این نمایشگاه با همکاری و پشتیبانی شرکت های فولاد سفید دشت، شیر خشک نوزاد پگاه، کیمیاگران تغذیه، فرادانه، به مالت، شیمیایی کولاک، پلی دشت، آذر باد نیرو پارسا، زیست رویش و مرکز روانسنجی انتخاب برگزارشد.

کلیه مراحل برگزاری این نمایشگاه در سامانه جامع امور مهارتی، فناوری و پژوهشی دانشگاه شهرکرد به آدرس https://vwork.sku.ac.ir/TD-567  به صورت غیر حضوری انجام شد.