به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سهشنبه 9 مردادماه 1403، دکتر یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد در مراسم افتتاحیه بوت کمپ تابستانه کارآفرینی پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه رشته های با پیوست اشتغال ضروری است.
دکتر یاسر پیرعلی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رییس جمهور شهید افزود: رویکرد دانشگاه شهرکرد تا اوایل سال 90 توسعه رشتههای آموزشی و آموزش بوده است و دانشجویانی که فارغالتحصیل می شدند آینده شغلی مشخص نداشتهاند ولی اکنون زنجیره علم و فناوری از دانشگاه شکل میگیرد ، پسازآن دانشجویان و فارغالتحصیلان وارد مراکز رشد، پارک علم و فناوری جهت افزایش مهارت و اشتغالزایی و اتصال به صنایع میشوند.
رییس دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه دانشگاهها صنعت ویژهای برای خود ندارند افزود: ارتباط دانشگاه ها با صنایع داخل و خارج استان بسیار توسعه پیداکرده است و فرصتی است که دانشجویان ضمن بازدید از صنایع از نزدیک در جریان فرصتهای شغلی قرار گیرند.
دکتر یاسر پیرعلی با اشاره به تفاهمنامههای منعقدشده بین دانشگاه شهرکرد و صنایع استان افزود: دانشگاه شهرکرد تفاهمنامهای با سازمان انرژی اتمی کشور منعقد کرده است تا رسالتهای سازمان انرژی هستهای ازجمله معادن، پژوهشکدهها، فضاهای نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی را در استان چهارمحال و بختیاری کند.
رییس دانشگاه شهرکرد با تاکید بر اینکه وجود یک گروه کارآفرینی در هر دانشگاهی نیاز است، از اضافه شدن رشته کارآفرینی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد خبر داد و تصریح کرد: در همین راستا فراخوان جذب استادیار رشته کارآفرینی را شروع کردهایم.
دکتر یاسر پیرعلی گفت: زیرساختهای دانشگاه را به سمت کارآفرینی بردهایم و ازجمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه ایجاد تصفیهخانه دانشگاه، افتتاح 3 مرکز کارآفرینی و نوآوری در حوزه صنایع چوب و مبلمان، صنایع فولاد و دریافت اعتباراتی در طرح شهید حسین فهمیده در خصوص صنایع دفاع، فعال کردن مجدد مرکز آپا، تخصیص 500 میلیون تومان برای خرید رایانه مجهز برای دانشکده ریاضی و ایجاد پارک صنعت برق است.
رییس دانشگاه شهرکرد توسعه رشته های با پیوست اشتغال با توجه به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را ضروری دانست و گفت: دانشگاه شهرکرد رشته هوش مصنوعی در مقطع ارشد، سرامیک و نانو سرامیک و مهندسی گلخانه را فعال کرده است.
دکتر یاسر پیرعلی با اشاره به ظرفیت نخبگان در استان افزود: باید تمام تلاش خود را برای کار آفرینی و اشتغال جوانان استان به کار بگیریم و علاوه بر تشویق جوانان به نوآوری، کارآفرینان برتر و موفق را به عنوان الگو معرفی کنیم.
دکتر اسماعیل پیرعلی، رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری نیز در سخنان خود به تشریح اهداف بوت کمپ پرداخت و تاکید کرد که پارک علم و فناوری با این برنامه به دنبال تقویت اقتصاد دانشبنیان و توسعه فناوری در کشور است. او بر اهمیت نوآوری و کارآفرینی در دنیای امروز و نقش دانشجویان در این حوزه تاکید کرد و فرصتها و چالشهای موجود در مسیر کارآفرینی و راههای غلبه بر آنها را مورد بحث قرار داد.
رئیس پارک علم و فناوری با به اشتراک گذاشتن داستانهای موفقیت کارآفرینان و نوآوران پیشین که از پارک علم و فناوری شروع کردهاند، شرکتکنندگان را به یادگیری از این تجربیات و استفاده از آنها در مسیر خود تشویق کرد و بر اهمیت شبکهسازی با دیگر شرکتکنندگان، مربیان و مشاوران و یادگیری مستمر تاکید کرد و گفت: بهرهگیری از این فرصتها میتواند به موفقیتهای بزرگی منجر شود.
دکتر اسماعیل پیرعلی در ادامه به معرفی امکانات و خدماتی که پارک علم و فناوری برای حمایت از کارآفرینان فراهم میکند پرداخت و بیان کرد که این پارک از ایدههای نوآورانه و کسب و کارهای نوپا با ارائه فضای کار، مشاوره، منابع مالی و سایر حمایتها پشتیبانی میکند. او تعهد پارک به حمایت از کارآفرینان را مورد تاکید قرار داد.
برگزاری دوره های کارآفرینی، آشنایی با بوم کسب و کار، آشنایی با شرکت های دانش بنیان و خلاق، آشنایی با فرآیندهای ثبت اختراع و نهایتا بازدید از کارگاه ها و شرکت های دانش بنیان از جمله برنامه های این بوت کمپ خواهد بود.
بوت کمپ کار آفرینی یک برنامه آموزشی جامع و فشرده است که برای تجهیز افراد به مهارت های خاص در مدت زمان کوتاهی طراحی می شود.