پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

این جلسه که آخرین جلسه شورای صنفی با دکتر شامحمدی بوده است. در ابتدا دکتر شامحمدی از زحمات شورای صنفی تشکر کرد و آرزوی موفقیت برای همه اعضا را داشتند. سپس تک تک اعضا به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.

تاریخ انتشار: ١١ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ١٥:٥١

♦️♦️♦️آخرین جلسه شورای صنفی با ریاست دانشگاه،معاونت و مدیر کل دانشجویی ، مدیر اداره فناوری اطلاعات

​​

سپس تک تک اعضا به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.

مهمترین این صحبت ها به شرح زیر‌می باشد:

• بحث سرعت و کمبود حجم دانشجویان بیان شد که طبق قولی که قبلا دکتر حری داده بودند قرار بود پهنای باند به اینترنت دانشگاه در یک اردیبهشت اضاف شود که ب دلیل به  حدنصاب نرسیدن شرکت های شرکت کننده در مناقصه، مناقصه دوباره تجدید شده است. با این حال قرار شد در بازه کوتاه مدت تا برگزاری مناقصه مدام درحال چک و بررسی اینترنت باشند.
    راجع به افزایش حجم هم ایشالا برای ترم آینده افزایش حجم خواهیم داشت.​

• بحث سلف سرویس غذاخوری شد، که در تابستان سلف برادران تعمیر و بازسازی می شود. وقرار شد که سفره های میز ها عوض شود که عوض شد.

• موضوع بعدی قیمت و ساعت کار دانشجویی بود که به زودی بخشنامه جدید‌ اجرا خواهدشد.​

• بحث کمبود فضای سالن تلویزیون خوابگاه رجایی مطرح شد که قول خرید یک دستگاه ال‌ای دی در خوابگاه رو گرفتیم که در نمازخانه نصب شود.​

• بحث دیگه مشکلات سامانه sessدر امور دانشجویی و آموزشی مطرح شد که قرار شد با تعین اولویت د تابستان این نواقص حل شود و همچنین برای کارشناسان کارگاه های آموزشی گذاشته شود.
  • و آخرین بحث مسائل مربوط به برنامه ریزی جشن خوابگاه بود.

درپایان نیز دکتر شامحمدی از زحمات شورای صنفی تشکر کردند.