دوشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٦

برگزاری نشست خبری دومین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها

نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها در دانشگاه شهرکرد به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه (دفتر ارتباط با صنعت، کار آفرینی و نوآوری) و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢١ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١١:٢٧

روز دوشنبه ۲۰ شهریور۱۳۹۶، نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها در دانشگاه شهرکرد به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه (دفتر ارتباط با صنعت، کار آفرینی و نوآوری) و​ با حضور دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، سرهنگ مهران مرادی معاون اجرای سپاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد و جمعی از هیات رئیسه و اصحاب رسانه برگزار شد.

رییس دانشگاه شهرکرد در این نشست گفت: دانشگاه شهرکرد به دلیل قرار گرفتن در لیست یک درصد دانشگاه های با کیفیت جهان و اخذ مجوز برای پذیرش دانشجویان خارجی در حال حاضر یک دانشگاه جهانی محسوب می شود.

دکتر شایان شامحمدی علاوه بر توسعه علمی و پژوهشی دو هدف مهم دیگر را برای دانشگاه کار آفرینی و زمینه سازی برای رشد و نمو دانشجویان جوان دانست و گفت: مسابقات جام ملی سرعت پهپادها راهی برای رسیدن به این اهداف دانشگاه است. ایشان مسابقات جام ملی سرعت پهپادها را زمینه ای برای رشد و پویایی دانشجویان و راهی برای ارتباط با مراکز فناورانه خواند.

سرهنگ مرادی نیز در این نشست هدف حمایت از این مسابقات را، حمایت از نخبگان عنوان کرد و گفت: بسیج از بدو تشکیل تا کنون در خدمت مردم و با قصد خدمت به مردم تشکیل شده است.

دکتر مهران عربي نیز در این نشست گفت: پهپادها کار انسانها را راحت کرده اند در زمینه  نظامی می توان از این پهپادها استفاده کرد و برگزاری این مسابقات می تواند کمک شایانی به بروز کردن این پهپادها و کارآفرینی نماید.

گفتنی است این دوره از مسابقات به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه شهركرد (دفتر ارتباط با صنعت، کار آفرینی و نوآوری) و با حضور ۱۳۷ نفر در قالب ۵۸ تیم از استان های چهارمحال و بختیاری، تهران، اصفهان ،آذربایجان شرقی، فارس و خراسان رضوی در سه لیگ سرعت، لیگ ضد تروریست و لیگ نمایشگاهی از تاریخ ۲۷ تا۲۹ شهریور ماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.