پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

دانشگاه شهرکرد، میزبان چهل و یکمین دوره مسابقات ریاضی کشور

تاریخ انتشار: ١٧ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١١:٢٧

صبح روز سه شنبه ۱۴ شهريور۱۳۹۶ چهل و یکمین دوره مسابقه ریاضی دانشجويی ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز شد. این دوره از مسابقات با حضور ۱۸۵ دانشجو و ۷۰عضو هیآت علمی درقالب ۳۹ تیم از دانشگاه های سراسر کشورآغاز شده است.دانشجویان شرکت کننده در این مسابقات در سه گرایش جبر، آنالیز و سوالات ابتکاری در مجموع به ۱۲ سوال طی دو روز و هر روز به ۶ سوال و به مدت ۴ ساعت جواب خواهند داد.

سوالات این مسابقه به منظور سنجش قوه خلاقیت و قدرت استدلال ریاضی دانشجویان طراحی شده و بعد از پایان مسابقه بر روی سایت چهل و یکمین مسابقه ریاضی دانشجوی ایران قرار می گیرد تا دانشگاه ها بتوانند در بین دانشجویان علاقه مند که به عنوان تیم اصلی انتخاب نشده اند، مسابقه برگزار کنند.

گفتنی است؛ این مسابقات درروزهای ۱۳ و ۱۴ شهریور ماه برگزار می گردد و درروز۱۵شهریورپاسخ سوالات داوری می شود و از تیم ها و نفرات برگزیده درمراسم اختتامیه كه در روز ۱۷ شهریور برگزار مي شود، تجلیل به عمل می آید.