چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

اطلاع رسانی پیرامون برنامه چشم انداز 2020 اروپا

کد اطلاعیه: ١٤
تاریخ انتشار: ١١ دی ١٣٩٦ ساعت ١٩:٣٣

چشم انداز 2020 بزرگترین برنامه تحقیقات و فناوری اتحادیه اروپا است که با بودجه ای بالغ بر 80 میلیارد یورو در خلال سال های 2014 تا 2020 در حال انجام است و محققان سراسر جهان می توانند در این برنامه شرکت کنند. تاکنون در کشور ما نیز چندین گروه توانسته اند از بودجه های قابل توجه این برنامه استفاده کنند.

همکاری در قالب چشم انداز 2020 به دو صورت قابل انجام است:

1-همکاری به عنوان ارزیاب یا داور طرح های تحقیقاتی که برای این مورد شخص باید به عنوان ارزیاب در سایت اتحادیه اروپا ثبت نام کند و در خلال ارزیابی علاوه بر دریافت دستمزد برای داوری طرح ها (روزانه 450 یورو به اضافه کلیه هزینه های مربوط به سفر به کشورهای اروپایی برای ارزیابی طرح های تحقیقاتی) امکان در اختیار داشتن پروپوزال های ارائه شده و آشنایی با جهت گیری های تحقیقاتی جهانی، نحوه مشارکت در طرح های اتحادیه اروپا و نیز آشنا شدن با تیم ها و محققین مرتبط با حوزه کاری خود را خواهید داشت.

2-جذب گرنت های تحقیقاتی

یکی از قسمت های بسیار جذاب چشم انداز 2020  مربوط به Marie Skłodowska-Curie actions است که با استفاده از گرنت های مربوط به آن امکان جایابی محققین برای حضور در دانشگاه های اروپایی را فراهم می کند و کلیه هزینه های مربوط بر عهده اتحادیه اروپا می باشد.

با توجه به بودجه های فوق العاده قابل جذب در چشم انداز 2020 و درصد موفقیت زیاد پروپوزال های های ارائه شده پیشنهاد می شود که همکاران گرامی سایت مربوط به اتحادیه اروپا را به دقت مطالعه نمایند.