چهارشنبه ٣ بهمن ١٣٩٧

برنامه اجرایی جدید جذب نخبگان توسط مرکز همکاری های علمی بین المللی

کد اطلاعیه: ١٥
تاریخ انتشار: ٢٠ دی ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٠

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند که مركز همكاري­ هاي علمي بين­ المللي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در راستاي تحقق اهداف اسناد بالادستي و به منظور عملياتي نمودن رديف اعتباري اختصاص داده شده، برنامه اجرايي جذب نخبگان در 1396 را با اهداف:

-انتقال دانش پيشرفته به كشور؛
-ارتقاء سطح علمي دانشگاهها و پژوهشگاه­هاي داخل كشور؛
-توسعه خلاقيت و نوآوري؛
-بين­ المللي سازي دانشگاههاي داخل كشور؛

تدوين و ارايه می کند.

جذب كوتاه مدت ايرانيان مقيم خارج و نخبه خارجي در چارچوب برنامه اجرايي، مستلزم شناسايي و دعوت آنان از طرف يك عضو هيات علمي داخلي (همكار) با هماهنگي گروه علمي مربوط در دانشگاه است.

بدین منظور از اساتید محترم عضو هیات علمی دانشگاه خواهشمندیم در صورتی که تمایل به دعوت از ایرانیان مقیم خارج از کشور به دانشگاه برای برگزاری کارگاه و یا تدریس دوره ای خاص را دارند با دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تماس بگیرند(طبق برنامه مطرح شده هر نخبه خارجي يا ايراني مقيم خارج باید حداقل سالي 15 ساعت در دانشگاه متقاضي داخل كشور تدريس نمايد) .

لازم به ذکر است در این برنامه در صورت توافق نخبه خارجي يا ايراني مقيم خارج ازكشور براي حضور دائمي در ايران و همكاري علمي با دانشگاه، مبلغ يك ميليارد ريال بابت تجهيز آزمايشگاه­ و خريد وسايل اوليه آزمايشگاه/ كارگاه و تحقيق توسط مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم پرداخت مي­گردد و كمك هزينه فوق­العاده زندگي به نخبگان با نامه مركز، توسط بنياد ملي نخبگان پرداخت مي­شود. در صورت موافقت، مركز هزينه رفت و آمد و اقامت در داخل كشور تا سقف 200 ميليون ريال (براي هر فرد) را پرداخت مي­نمايد.

فایل های مربوطه و فرم های مربوط به دعوت را از اینجا می توانید دانلود کنید.