چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

حمایت از دانشجویان دکتری برای شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی

کد اطلاعیه: ٢٠
تاریخ انتشار: ٠٩ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ٢٢:٣٩

در راستاي مأموريت هاي مركز مطالعات و همكاري هاي علمي بين المللي براي گسترش همكاري ها بين دانشگاه ها و موسسات آموزشي و پژوهشي داخلي و خارجي اين مركز به عنوان بخشي از برنامه هاي حمايتي خود جهت گسترش ارتباط علمي و پژوهشي دانشجويان مقطع دكتري با مجامع علمي جهان، تسهيلات حمايتي مالي براي شركت دانشجويان واجد شرايط در همايش هاي بين المللي فراهم آورده است. بنابراين، دانشجويان فعال در رشته هاي مختلف مي توانند در قالب يكي از بخش هاي علمي مورد نظر در اساسنامه مركز (علوم پايه، علوم انساني، مهندسي، پزشكي، كشاورزي، و هنر) متقاضي استفاده از اين برنامه حمايتي باشند.

شرايط و چگونگي حمايت

• متقاضي در حال تحصيل در مقطع دكتري باشد .
  • مقاله متقاضي براي ارائه در قالب سخنراني در همايشي بين المللي پذيرفته شده باشد .
  •   متقاضي عضو هيأت علمي هيچ يك از مراكز آموزشي و پژوهشي دولتي و غير دولتي نباشد .
  •  در صورت پذيرش تقاضا، مركز هزينه بليط رفت و برگشت يا هزينه ثبت نام در همايش، و يا هزينه هر دو مورد را تأمين مي نمايد. هزينه هاي اقامت جزء موارد حمايتي مركز نمي باشد.

مدارك مورد نياز

•  توضيح اجمالي در يك صفحه درباره قرار داشتن پژوهش انجام شده و مقاله حاصل از آن در راستاي رويكردهاي مورد نظر مركز
  • نامه استاد راهنما
  • نامه تاييد طرح در همايش(با مهر معاونت پژوهشي دانشگاه)
  •  متن كامل يا چكيده مقاله پذيرفته شده
  •   مشروح سوابق تحصيلي، علمي و پژوهشيCV
  •  دعوتنامه شركت در همايش براي ارائه مقاله از طرف كميته علمي همايش
  •   گواهي اشتغال به تحصيل در مقطع دكتري از دانشگاه محل تحصيل

نكته مهم: ارسال مدارك بايستي حداكثر 3 ماه قبل از رفتن به همايش باشد.

براي آگاهي از جزييات بيشتر اين طرح حمايتي با دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه و یا با مرکز مطالعات همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم تماس حاصل بفرمائيد/.