دوشنبه ٥ فروردين ١٣٩٨

تفاهم نامه همکاری علمی-پژوهشی دانشگاه شهرکرد با دانشگاه رادن فتح اندونزی

تاریخ انتشار: ٠٢ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ٢٣:٣١

در راستاي توسعه همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه، صبح روز سه شنبه ۲۸ فروردين ۹۷ دكتر بهمني رئيس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شهركرد تفاهم نامه همكاري را با دانشگاه رادن فتح اندونزي منعقد كردند.

با حضور هياتي از دانشگاه اسلامي رادن فتح در ايران طي جلسه اي كه به منظور همكاري هاي علمي بين المللي بين دو كشور صورت گرفت، تفاهم نامه همكاري هاي علمي با نماينده دانشگاه رادن فتح((Raden Fatah State Islamic University دكتر اسماعيل سوكاردي(  SukardiDr Ismail .)معاون اول دانشگاه در امور آموزشي و دكترمحسن بهمني به عنوان نماينده ريس دانشگاه شهركرد منعقد گرديد. بر اساس اين تفاهم‌نامه تلاش مي‌شود تا در راستاي ايجاد فرصت‌هاي مطالعاتي براي دانشجويان، تبادل استاد و دانشجو، انجام مطالعات تحقيقاتي، انجام پروژه‌هاي مشترك علمي و ساير موارد علمي و پزوهشي و همچنين عملياتي كردن بندهاي مختلف تفاهم‌نامه‌ها براي بسط و گسترش فعاليت‌هاي مشترك دانشگاهي گام برداشته شود.

در اين ديدار هيات نمايندگي دانشگاه رادن فتح اندونزي، نيز بر بسط همكاريهاي علمي و فرهنگي بين كشورهاي اسلامي تأكيد كردند. دانشگاه رادن فتح يك دانشگاه اسلامي در شهر پالم بانگ، مركز سوماترا جنوبي اندونزي مي باشد كه در سال ۱۹۶۴ تاسيس شده است.