پنج شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٨

جلسه اولیه عقد قرارداد شرکت اصالت سنج فرپاک و اتحادیه تعاونی تولید روستایی استان اصفهان

شرکت اصالت سنج فرپاک و اتحادیه ی تعاونی روستایی جهت استفاده از سامانه نظارت بر محصولات ارگانیک شرکت اصالت سنج فرپاک به توافق رسیدند.

تاریخ انتشار: ١٧ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:١٥

جلسه اوليه عقد قرارداد شركت اصالت سنج فرپاك از واحدهاي مستقر در مركز رشد دانشگاه شهركرد و اتحاديه تعاوني توليد روستايي استان اصفهان در تاريخ ۵  تیرماه ۹۷  در محل مركز رشد دانشگاه برگزار شد. در اين جلسه كه مهندس جعفري رئيس اتحاديه تعاون روستايي استان اصفهان، مهندس قزويني رئيس كميته راهبردهاي جهاد كشاورزي استان اصفهان و مهندس قرباني رييس اتحاديه روستايي حضور داشتند، ابتدا دكتر ويشتاسب سليمانيان مدير مركز ضمن خير مقدم و خوش آمدگويي به حاضرين در جلسه، در مورد اهميت مراكز رشد كشور و واحدهاي فناور مستقر و موفق خارج شده از مركز توضيحاتي را ايراد نمود، سپس مهندس احمدي و مهندس صحرانشين از اعضاي واحد فناور مستقر در مركز مزاياي سامانه رهگيري محصولات ارگانيك را تشريح و موارد مورد نياز اتحاديه تعاون روستايي را بررسي نمودند. در نهايت شركت اصالت سنج فرپاك و تعاون روستايي جهت فروش محصولات اتحاديه از طريق سامانه طراحي شده اين شركت به توافق رسيدند . شركت اصالت سنج فرپاك از واحدهاي رشد يافته مستقر در مركز رشد دانشگاه شهركرد مي باشد كه موفق به ارائه يك سامانه هوشمند با امكانات نرم افزاري و سخت افزاري براي رديابي محصولات در مراحل توليد، ارائه، فروش و خدمات پس از فروش شده است. شايان ذكر است يكي از وظايف مراكز رشد كشور همكاري و راهنمايي واحدهاي فناور در جهت بستن قرارداد با موسسات مختلف دولتي و خصوصي مي باشد.