دوشنبه ٢٦ آذر ١٣٩٧

پژوک

نام واحد فناور: پژوک


نام مسئول واحد فناور:  دکتر حمزه اورعی                                             عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد


مرحله ی پیشرفت: مرحله ی رشد مقدماتی


زمان شروع به کار: تیرماه 96


شرح محصول واحد فناور: تولید حشره‌ها به عنوان منابع پروتئینی، علی‌رغم چالش‌های بسیار، صنعتی در حال رشد است. حشرات با پروتئین بالا، چربی پایین، املاحی مانند پتاسیم، كلسیم، منیزیم، روی و آهن و ویتامین‌هایی مانند ویتامین‌های گروه B، از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردارند، بطوریکه در بسیاری از جوامع، حشرات بخش مهمی از رژیم غذای انسان را تشکیل می‌دهند. همچنين به عنوان مکمل غذای دام بویژه مراکز پرورش ماهی استفاده می شود.


هدف از تاسیس این واحد فناور: 
 
 
 

آدرس پست الکترونیکی:H.oraie@sci.sku.ac.ir

 




کلیه حقوق سایت برای دانشگاه شهرکرد محفوظ است