پنج شنبه ٢ آذر ١٣٩٦

در راستای ایجاد دانشگاه پاک؛ برگزاری جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه‌های منطقه 6 کشور در دانشگاه شهرکرد

جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
کاهش دغدغه‌های فکری و پر کردن اوقات فراغت جوانان یکی از راهکارهای کاهش اعتیاد به مواد مخدر

مدیرکل مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جشنواره‌ی دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه شهرکرد کاهش دغدغه‌های فکری و پر کردن اوقات فراغت جوانان یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش اعتیاد به مواد مخدر عنوان کرد.
برگزاری نشست خبری دبیران کمیته های هفت گانه هفته پژوهش استان چهار محال و بختیاری

نشست خبری دبیران کمیته های هفت گانه هفته پژوهش استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.
برگزاری مراسم یادبود شهیدان روشن در دانشگاه شهرکرد

مراسم یادبود شهیدان علیرضا و حیدرعلی روشن و تجلیل از ایثارگری و فداکاری آنها در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
رئیس دانشگاه شهرکرد در مانور بزرگ چندمنظوره‌ی امداد و نجات؛ سرمایه‌گذاری در امر آموزش امداد و نجات ضروری است

رئیس دانشگاه شهرکرد در مانور بزرگ چندمنظوره‌ی امداد و نجات این دانشگاه، سرمایه‌گذاری در امر آموزش امداد و نجات به هنگام بلایای طبیعی را ضروری دانست.
برگزاری مانور بزرگ چندمنظوره‌ی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

مانور بزرگ چندمنظوره‌ی امداد و نجات با حضور پرشور دانشگاهیان، امدادگران و کارگروه تخصصی امداد و نجات مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
بازدید قائم‌مقام صندوق رفاه دانشجویان کشور از سلف سرویس دانشجویان دانشگاه شهرکرد

قائم‌مقام صندوق رفاه دانشجویان کشور ضمن بازدید از سلف سرویس دانشگاه شهرکرد در جریان امکانات رفاهی دانشجویی دانشجویان این دانشگاه قرار گرفت.
برگزاری نشست هماهنگی مانور چندمنظوره‌ی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

نشست هماهنگی مانور چند منظوره‌ی امداد و نجات با حضور قائم‌مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
چاپ کتاب "در جستجوی ملک سلیمان " توسط عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد

کتاب " در جستجوی ملک سلیمان " تألیف دکتر شهرام محمدی استاد گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی دانشگاه شهرکرد چاپ و منتشر شد.
برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات در دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزشی امداد و نجات با هدف آموزش مقابله با حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به زلزله زدگان زلزله غرب کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد در پیامی به زلزله زدگان غرب کشور تسلیت گفت.متن پیام بدین شرح است:
دیدار و گفتگوی شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد

شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.
انتصاب مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهرکرد به‌عنوان مشاور فرهنگی مجموعه‌ی فرهنگی ورزشی شهید کشوری

کامران صفری مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهرکرد به‌عنوان مشاور فرهنگی مجموعه‌ی فرهنگی ورزشی شهید کشوری منصوب شد.
امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور

تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور به امضا رسید.
بهره‌گیری از تولیدات فکری مهم‌ترین راهکار پیشتازی در علم و فناوری

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور: بهره‌گیری از تولیدات فکری را مهم‌ترین راهکار پیشتازی در علم و فناوری عنوان کرد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها