پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

برگزاری ویژه برنامه تجلیل از کارمندان نمونه، بازنشسته و دانش آموزان ممتاز

ویژه برنامه تجلیل از کارمندان نمونه، بازنشسته و دانش آموزان ممتاز در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر شایان شامحمدی در بیانیه ای هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند، متن بیانیه به این شرح می باشد:
غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت آغاز دومین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها

به مناسبت آغاز دومین دوره مسابقات جام ملی سرعت پهپادها، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد غبار روبی و عطر افشانی شد.
آغاز دومین دوره مسابقات ملی پهپادها در دانشگاه شهرکرد

دومین دوره مسابقات ملی سرعت پهپادها با حضور ۱۱ تیم از سراسر کشور در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه شهرکرد در مسابقات وشوو یونیورسیاد 2017

حمیدرضا لادور و آرزو سلیمی دانشجویان دانشگاه شهرکرد در بیست و نهمین دوره‌ی مسابقات دانشجویان جهان در چین، موفق به کسب سومین مدال طلا و تنها مدال نقره‌ی تیم وشووی کشور شدند.
برگزاری نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها

نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها دردانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
آغاز طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شهرکرد

طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
معرفی تیم ها و نفرات برتر چهل و یکمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی ایران در دانشگاه شهرکرد

تیم ها و نفرات برتر چهل و یکمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی ایران در دانشگاه شهرکرد معرفی شدند.
آغاز چهل و یکمین دوره مسابقه ریاضی دانشجوی ایران در دانشگاه شهرکرد

چهل و یکمین دوره مسابقه ریاضی دانشجوی ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
انتصاب رییس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهرکرد

رییس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.
مصاحبه اختصاصی رییس دانشگاه شهرکرد با خبرگزاری ایسنا

دریافت مجوز جذب دانشجوی خارجی توسط دانشگاه شهرکرد

دانشگاه شهرکرد مجوز پذیرش دانشجوی خارجی دریافت کرد.
برگزاری اردوی آماه سازی تیم ملی فوتبال دانشجویان کشور در دانشگاه شهرکرد

اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال دانشجویان کشور در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است.
برگزاری نشست خبری دبیران چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دولت

به مناسبت هفته دولت ، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد غبار روبی و عطر افشانی شد.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها