چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦

راه اندازی مرکز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد

تاریخ انتشار: ٠٩ بهمن ١٣٩٤ ساعت ١٢:١٢

راه اندازی مرکز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد

احتراما به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد می رساند که مدیریت تحصیلات تکمیلی تحت نظر معاونت آموزشی دانشکاه و با همکاری گروه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی اقدام به راه اندازی مرکز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه نموده است.

بر اساس آئین نامه اجرائی این مرکز که به تصویب شورای دانشگاه رسیده است، مرکز آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه مجری سیاست ها و آیین نامه های ارسالی از جانب معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد بوده که با همکاری استادان گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهرکرد، جهت هماهنگی و اجرای امور مربوط به:

1. دوره های آموزشی بسندگی زبان انگلیسی،

2. طراحی و استاندارد سازی سئوالات آزمون،

3. برگزاری مطلوب آزمون بسندگی زبان انگلیسی

زیر نظر مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه فعالیت می نماید.

در همین راستا اولین دوره آموزشی بسندگی زبان انگلیسی این مرکز همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شروع خواهد شد و   اولین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه نیز به حول و قوه اللهی در اردیبهشت ماه 1395 برگزار خواهد شد. لذا با توجه به اهمیت موضوع، از کلیه دانشجویان رشته های مختلف دوره های دکتری تخصصی و دستیاری دانشگاه برای شرکت در کلاس های این مرکز دعوت به عمل می آید. لازم به توضیح است که حضور دانشجویان شاغل به تحصیل در ترم های پنجم و بالاتر که هنوز موفق به اخذ مدرک قبولی زبان از آزمون های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشده اند در این کلاسها الزامی می باشد.

خواهشمند است جهت اطلاع از شرایط، ثبت نام و شرکت در دوره ی آموزشی فشرده این مرکز که با همکاری مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه  برنامه ریزی و برگزار خواهد شد با توجه به موارد و جدول زمانی زیر جهت استفاده ی بهینه از فرصت های فراهم شده اقدام نمایند:

اطلاع از شرایط ثبت نام و پاسخگویی به سوالات احتمالی

از تاریخ شنبه 10/ 11/ 1394 تا تاریخ سه شنبه 14/ 11/ 1394

محل مراجعه

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه

زمان ثبت نام دوره ی آموزشی

از تاریخ شنبه 17/ 11/ 1394 تا تاریخ سه شنبه 20/ 11/ 1394

زمان تشکیل کلاسها

شنبه 24/ 11/ 1394

تعداد جلسات

12 جلسه (فشرده)

زمان ثبت نام آزمون زبان

دهه سوم فروردین ماه 1395

زمان برگزاری آزمون

نیمه اول اردیبهشت ماه 1395

- در ضمن اخبار و موارد تکمیلی به نحو مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد